Dragsholm Golf Club

Dameklub

Velkommen til dameklubben sæson 2020.

Golfsæsonen 2020 står snart for døren.

Derfor vil vi gerne byde tidligere og nye medlemmer velkommen til sæsonen 2020.

Alle damer der er fyldt 20 år, er fuldtidsmedlem af Dragsholm Golf Club – har handicap 48 eller derunder er velkommen.

Det koster kun 300,- kr. for hele sæsonen. Pengene betales ved sæsonstart ved at overføre til reg.nr. 0537 konto.nr. 0000177199 eller Mobile Pay 30305106 – husk at oplyse navn og medlems.nr.

Vi håber, at den kommende sæson vil byde på mange hyggelige golfoplevelser og masser af god golf, og at det fine sociale sammenhold, vi har i vores klub må blomstre med mange flere nye medlemmer.

Vi spiller:

Alle mandage med start jf. turneringsprogram, mødetid 15 minutter før start. Tilmelding i Golfbox senest kl. 15 på almindelige spilledage.

Se program med specielle arrangementer, og se tilmeldingsfrist i Golfbox.

Order of Merit tælles med på alle almindelige spilledage i dameklubben, dog min. 10 tællende spillerunder, uden hensyntagen til A og B række.

Er du ikke medlem endnu – kan du spille med for 20,- 1 gang.

For medlemmer – husk ved min 6 spiller koster det 10,- pr. gang vi spiller – til ekstra præmie.

For dameklubbens medlemmer har vi en årlig udflugt.

I 2020 går turen til Jylland den 9 til 11. august, hvor vi skal overnatte på Hotel Trinity, Fredericia og spille på henholdsvis Fredericia Golf Club, Birkemose Golf Club og Golfklubben Lillebælt, pris 1695 kr., excl. transport, du tilmelder dig i Golfbox senest den 3. maj.