dragsholmgolfclub

Hjælpernes Opgaver

TIRSDAGSHJÆLPERNES OPGAVER:

1. Begyndere/prøvemedlemmer bliver en del af tirsdagsklubben når deres 2 måneders prøveperiode er slut, og de er indmeldt DGC.
  2. Hver tirsdag i prøvemedlemmernes 2 måneders periode stiller mentorerne med 1 mentor. Her hjælper Tirsdagsklubbens hjælpere til efter behov.
  3. Der spilles både på 9 huls banen og Par 3 banen.
  4. Af hensyn til, at vi kommer tilbage i klubhuset samtidig efter endt spil på banerne, starter dem som skal spille på Par 3 banen med ½ til ¾ time på driving range, puttinggreen eller andre øvelse baner.
  5. Under spil på banerne vejleder tirsdagshjælperne om regler, etikette og scorekort m.m.
  6. På tirsdage spilles der om ”kaninbolde”. Hver gang til en greenfee på 20,- kr.
  7. Efter spil samles vi altid i klublokalet på 1. sal. Scorekort gennemgås, og kort fra dem som evt. skal skrives ned, afleveres under Pro-shoppens glasdør – til
  8. Spørgsmål til dagens spil /besvares drøftes, og dagens vindere af kaninbolde findes.
  9. Fællesspisning er altid en mulighed. Rest. Bothwell har et ugentligt tilbud på en varm ret til kr. 95,- til spillerne i klubber i klubben efter færdigspillet runde.

TJEKLISTE som mentorerne bruger:

Til hvert opstartshold er der udarbejdet et liste, hvorpå navne, tlf. nr. og mailadresser på alle nye prøvemedlemmer vil fremgå. Endvidere vil holdets mentorer også være beskrevet på listen.

Alle de nye medlemmer og mentorer får udleveret listen.

Denne liste, en for hver opstartshold, vil befinde sig i ”Begynderskuffen” i vindueskarmen ved skrivebordet i klublokalet i stueplan.

Listen i begynderskuffen skal bruges hver lørdag og på tirsdage i prøvemedlemsperioden til afkrydsning af deltagelse m.m.