Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Velkommen til Dragsholm Golf Club

- golf for alle

Camp 2013 Junior

Årets juniorcamp til Skyrup,

Hässleholm i Sverige

30. august til 1. september 2013

I år har vi planlagt en junior camp i Sverige, hvor vi skal spille på den flotte bane som Skyrup Golfklub tilbyder.

Skyrups GK Hässleholm ligger i naturskønne Göingebygd vest for Hässleholm. Golfklubben tilbyder en herlig 18 hullers park- og skovbane med fantastiske greens. Golfbanen er anlagt langs Finjasjön og er en golf og naturoplevelse som får det til at krible i alle. se link: http://www.golfsverige.dk/skyrups-gk-haessleholm/golfbane.html

junior2012 1

Vi rejser til Sverige om fredagen ca. kl. 13:00 og kører direkte til Hässleholm, hvor vi går 9 huller før vi tager til Tyringe Kurhotel, hvor vi skal bo i deres sports anneks.

Lørdag står vi tidlig op og slår ud på 18 hullers banen allerede klokken 08:00. Efter frokost går vi ud på vores anden runde på banen.

Søndag morgen afslutter vi vores besøg med en runde golf før vi kører hjem til Dragsholm!

Vi håber, at der er mange af jer som har lyst at være med på en rigtig hyggelig golfweekend.

Fårevejle

Humidity: 93%