Spilleplan

LØRDAGSSPIL OG TIRSDAGSSPIL FOR NYE MEDLEMMER (KANINER) MED START I 2017.

Lørdage:

• Startdato for spil er lørdag d. 08-04 kl. 14:00 og afslutningsdato er lørdag d. 23-09. Der spilles 25 lørdage i 2017.
  • Mødetid for overkaniner om lørdagen er kl. 13:40 og spillestart er kl. 14:00.
  • Der spilles på Par 3 banen og evt. på Intermediate banen.
  • Der vil være 1 overkanin pr. 4 spillere som går med rundt på Par 3 banen og vejleder. Overkaniner spiller ikke med på Par 3 banen.
  • Der vil være 1 overkanin pr. 3 spillere som går med rundt på Intermediate banen og vejleder. Overkaniner kan vælge at spille med på Intermediate banen.
  • Overkaniner skal være behjælpelige med regler og udfyldning af scorekort.
  • Hvis der er 6 eller flere kaniner som spiller på intermediate banen, spilles der om nye golfbolde mod et startgebyr på 20 kr. pr spiller.
  • Efter spil samles kaniner og overkaniner i klublokalet ved baren på 1. sal i klubhuset.
  • Overkaniner sørger for, at alle sidder sammen og gennemgår scorekort, dagens spil og evt. deler præmier ud.

Tirsdage:

• Starts dato for spil tirsdag d. 11-04 kl. 17.00. Der spilles 25 tirsdage i 2017.
  • Spillestart er altid kl. 17:00. Mødetid for overkaniner kl. 16.40.
  • Der spilles både på Par 3 banen og på Intermediate banen.
  • Ønsker man at deltage i fællesspisning efter spil, skal man betale og skrive sig på listen i baren INDEN MAN SLÅR UD KL. 17.00.
  • 1 overkanin pr. 4 spillere deltager på Par 3 banen. Hjælper til med regler og scorekort og spiller ikke med.
  • 1 overkanin pr. 3 spillere deltager på Intermediate banen, og hjælper til med regler og scorekort og spiller evt. med.
  • Sidste tirsdag i hver måned, spilles der 7 huller på 18-hulsbanen. Alle slår ud fra rød/48 tee. Er der 6 spillere eller flere, spilles der om Kaninbolde mod et startgebyr på 20 kr. pr. spiller.
  • Efter spil samles overkaniner og spillerne/kaninerne i klublokalet. Scorekort samles sammen af overkaniner og evt. præmier deles ud.
  • Overkaniner sørger for, at alle sider sammen under præmieuddeling og spisning.