Opgaver Hjælpere

• Nye medlemmer/kaniner spiller de første 4 gange på Par 3 Banen. Herefter vil der være mulighed for spil på Intermediate Banen både lørdage og  tirsdage, alt efter samråd med overkaninerne.

• Nye medlemmer/kaniner spiller om golfbolde – kaninbolde både på Par 3 Banen og på Intermediate Banen.

• Nye medlemmer som på opstartsdagen spiller 1 time på Par 3 Banen spiller ikke om bolde.

Lørdage:

• Startdato for spil er lørdag d. 08-04 kl. 14:00 og afslutningsdato er lørdag d. 23-09. Der spilles 25 lørdage i 2017, og der spilles med gunstart.

• Mødetid for overkaniner om lørdagen er kl. 13:40 og spillestart er kl. 14:00.

• Der spilles på Par 3 banen og evt. på Intermediate banen.

• Der vil være 1 overkanin pr. 4 spillere som går med rundt på Par 3 banen og vejleder. Overkaniner spiller ikke med på Par 3 banen.

• Der vil være 1 overkanin pr. 3 spillere som går med rundt på Intermediate banen og vejleder. Overkaniner kan vælge at spille med på

Intermediate banen.

• Overkaniner skal være behjælpelige med regler og udfyldning af scorekort.

• Ved spil om nye golfbolde/kaninbolde, betaler hver spiller et startgebyr på 20 kr.

• Efter spil samles kaniner og overkaniner i klublokalet ved baren på 1. sal i klubhuset.

• Overkaniner sørger for, at alle sidder sammen og gennemgår scorekort, dagens spil og evt. deler præmier ud.

Tirsdage:

• Starts dato for spil tirsdag d. 11-04 kl. Der spilles 25 tirsdage i 2017.

• Spillestart er altid kl. 17:00. Mødetid for overkaniner er kl. 16:40.

• Der spilles både på Par 3 banen og på Intermediate banen med gunstart.

• Ønsker man at deltage i fællesspisning efter spil, skal man betale og skrive sig på listen i baren INDEN MAN SLÅR UD KL. 17.00.

• 1 overkanin pr. 4 spillere deltager på Par 3 banen. Hjælper til med regler og scorekort og spiller ikke med.

• 1 overkanin pr. 3 spillere deltager på Intermediate banen, og hjælper til med regler og scorekort og spiller evt. med.

• Sidste tirsdag i hver måned, spilles der 7 huller på 18-hulsbanen. Alle slår ud fra rød/48 tee. Der spilles om Kaninbolde mod et startgebyr på 20 kr. pr. spiller.

• Efter spil samles overkaniner og spillerne/kaninerne i klublokalet. Scorekort samles sammen af overkaniner og præmier deles ud.

• Overkaniner sørger for, at alle sider sammen under præmieuddeling og spisning.