RESTAURANT – OG PERSONALEPOLITIK

• Restaurant – og Personalepolitikken er en ramme for den måde forpagter og personale er sammen på i forbindelse med driften af Restaurant Bothwell.

• Politikken omfatter også en række specifikke "husregler".

• Det primære mål med politikken er at vise et billede af et hygiejnisk og godt arbejdsmiljø.

• Restaurant – og Personalepolitikken er også til for, udadtil at vise et billede af restaurant Bothwell til alle interessenter – DGA (baneejerne), DGC (Dragsholm Golf Club), pro-træneren, myndighederne, forpagter, ansatte, leverandører og ikke mindst udefra kommende gæster.

VIRKSOMHEDENS FORMÅL:

• At servicere alle restaurant Bothwell gæster med gode madoplevelser til fornuftige penge i et hyggeligt og hygiejnisk miljø, og hvor gæsterne efterfølgende ønsker at komme igen.

• Midlet til ovennævnte formål er et godt serviceniveau, og hvor fødevarekvalitet er nøgleordet, og dette mål opnås i fællesskab af alle i arbejderstaben.

VISIONERNE ER:

• At skabe en hyggelig atmosfære i restaurationen og omkring gæsterne.

• At drage omsorg for gæsterne ved hjælp af ansvar, godt humør og god betjening og derigennem få gæsterne til at videregive den "gode historie" om deres besøg i Restaurant Bothwell.

VÆRDIGRUNDLAG:

Rammen for virksomhedens og personalets fælles forståelse, holdninger og forventninger er følgende nøgleord:

• Samarbejde.

• Ansvar.

• Omsorg.

• Kvalitet.

• Humor.

HUSREGLER FOR ANSATTE:

• Rammen her er "frihed under ansvar for den enkelte", hvorved ansatte føler ejerskab i virksomhedens mål, visioner og værdier og derved bliver den ansatte kulturbærer.

HUSREGLER PÅ RESTAURANT BOTHWELL

Virksomhedens ejer forventer, at du som medarbejder:

• Altid møder velsoigneret med en frisk og anstændig fremtoning.

• Altid yder den bedste service overfor gæsterne.

• Udviser respekt og arbejder loyalt med på restaurantens værdigrundlag.

• Overholder din tavshedspligt.

• Ikke taler i privat mobiltelefon, når du er på vagt.

• Har dine private ting som tøj og tasker m.v. opbevaret i skabene i omklædningsrummet.

• Har læst afsnittet "Personlig hygiejne" side 11 i Restaurant Bothwells egenkontrolprogram vedrørende: 1) Vask af hænder. 2) Sygdom. 3) Andre regler.

• Har en ren arbejdsdragt som består at overtøj fx polotrøje eller T-shirt med korte eller halvlange ærmer samt bukser med lange ben og fodtøj. Kvindelige serveringspersonaler må godt ha nederdel eller bukser på som går til under knæene.

• Arbejder i tøj som farvemæssigt passer sammen og at et forklæde, kort eller langt, er en del af arbejdsdragten.

• Arbejdstøjet skal altid være rent, da du viser "restaurantens ansigt" udadtil over for gæsterne.
• Ikke ryger indvendigt i nogen som helst af lokalerne, ej heller på terrassen.

• Hvis du ryger, ryger du alene i "gård" til køkken/ganglokalet for lukket dør.

• Ikke bruger virksomhedens computer til private gøremål.

• Ikke nyder spiritus i arbejdstiden.

ARBEJDSMILJØ:

Målsætningen er:

• Et sundt og godt arbejdsmiljø, både fysisk og psykisk.

• En oplevelse af god stemning, tryghed og sikkerhed på arbejdspladsen.

• Lovmæssige forsikringer er tegnet af Restaurant Bothwell.

SAMARBEJDSPARTNERE:

• Restaurant Bothwell´s samarbejde med Dragsholm Golf Club, Baneejerne og PRO-Træneren bygger på åbenhed, tillid og kvalitet.

REVISION / EVALUERING AF RESTAURANT - OG PERSONALEPOLITIKKEN.

• Personalepolitikken evalueres / revurderes pr. 01-10-2017 af forpagter sammen med restaurantudvalget 2 medlemmer.

Restaurant Bothwell                                                          11. marts 2017

Golfsvinget 1

4540 Fårevejle