Junior Camp 2014

SommerCamp Uge 30

Kom til vores SommerCamp og mød andre børn
junior 14Vi holder en golfcamp i sommerferien, så meld
dig/jer til på tlf. 22 75 68 68 eller am@eogp.dk.
Vi afholder Camp fra mandag til onsdag fra
Kl. 09.00 til kl. 14.30., hvor alle kan deltage.
Programmet er:

Årets juniorcamp til Skyrup,

Hässleholm i Sverige

30. august til 1. september 2013

I år har vi planlagt en junior camp i Sverige, hvor vi skal spille på den flotte bane som Skyrup Golfklub tilbyder.

Skyrups GK Hässleholm ligger i naturskønne Göingebygd vest for Hässleholm. Golfklubben tilbyder en herlig 18 hullers park- og skovbane med fantastiske greens. Golfbanen er anlagt langs Finjasjön og er en golf og naturoplevelse som får det til at krible i alle. se link: http://www.golfsverige.dk/skyrups-gk-haessleholm/golfbane.html

junior2012 1

Vi rejser til Sverige om fredagen ca. kl. 13:00 og kører direkte til Hässleholm, hvor vi går 9 huller før vi tager til Tyringe Kurhotel, hvor vi skal bo i deres sports anneks.

Lørdag står vi tidlig op og slår ud på 18 hullers banen allerede klokken 08:00. Efter frokost går vi ud på vores anden runde på banen.

Søndag morgen afslutter vi vores besøg med en runde golf før vi kører hjem til Dragsholm!

Vi håber, at der er mange af jer som har lyst at være med på en rigtig hyggelig golfweekend.

Bagmærker Junior

dgc juniorKøb et ”Junior Supporter”-mærke til din golfbag, som viser, at du støtter op om juniorarbejdet i DGC.

Pengene skal bruges til at udbygge vores juniorafdeling.

I de næste uger vil vi fortælle om de initiativer, som vi arbejder på i 2013.

Junior

Træning udendørssæson:

Nu har vi startet juniortræningen op igen. Vi har delt træningen op i 2 grupper,

Træningstider :

Søndage er kl. 11.00 – 12.00 (13-18 år)

Søndage er kl. 10.00 – 11.00 (5-12 år)

Vores Pro-træner har en masse ideer til at gøre jer bedre.

Juniorspiller i Dragsholm golfclub

Som junior i Dragsholm golfklub har du mulighed for at træne og spille sammen med andre juniorer i klubben.

Du kan bruge bane og træningsfaciliteterne lige så tit du vil.

Hvis du har lyst til at prøve er det bare at møde op en onsdag eller fredag, Udstyr kan lånes i klubben.

Under nedenstående links kan du finde information om arrangementer, golfkørekort m.m