Onsdag d.21/11-2017

BUGGY FORBUD alle baner.

18 hullersbanen Vinterbanen = 9 hullersbanen og 18 hullersbanen bag 9 til vinter greens.

Par3 banen LUKKET indtil forår.

mvh.

Greenkeeperne

Seneste nyt

HJEMMESIDEN UNDER OPDATERING

Klubhuset Åbningstider

Mandag - Fredag kl.08:00 - kl.14:00

Lørdag  - Søndag kl.09:00 - kl.14:00

Greenfee Gæster

Golf for alle.

Dragsholm Golf Club er klubben for alle, da vi har 3 udfordrende baner:

18 hullersbanen til den erfarne med sikkert Danmarks mest spændende og kuperede greens.

9 hullersbanen til Pay & Play spilleren eller medlemmet.

Par-3 banen er både til Pay & Play spilleren, den nystartede golfspiller. Kom og få  en golfoplevelse på vores smukke baner.

• Vi spiller til sommergreens,

men vi skal stadig tee-up

på fairways.

Frosten kan lukke banen,

se her hvorfor

• Par 3 bane LUKKET

• Buggyforbud pga. fugt

Dj slider home

Golf for alle

Dragsholm Golf Club er klubben for alle, da vi har 3 udfordrende baner:

• Mesterskabsbanen til den erfarne med Danmarks største og meget udfordrende greens.
  • 9-huls Intermediate banen til Pay & Play spilleren eller medlemmet, som gerne vil udfordres på en mellemlang og svær bane.
  • Vores smukke Par-3 bane er både til Pay & Play spilleren, den nystartede golfspiller eller den øvede, som træner indspil.

Kom og få en golfoplevelse på vores smukke baner.