Companyday

Det er dyrt at miste en god kunde, men billigt at knytte kunden tættere.

Specielt i tider, hvor der er kamp om kunderne, er det vigtigt, at andre firmaer ikke ”stjæler” jeres gode kunder.

Hvordan gør man kunderne trofaste? Det er der sikkert mange besværlige og dyre løsninger på, men det er vigtigt, at man prøver at fastholde sine kunder. Derfor er en hyggelig Golfdag en god løsning.

En Company Day hos Dragsholm Golf Club er en positiv og afslappende måde som medarbejdere og kunder kan mødes på.

DGC råder over et fantastisk golfanlæg med 3 super gode golfbaner, så her er der udfordringer på alle niveauer. Derfor er der muligheder for ”ikke Golfere” kan være med, da DGC har 2 golfbaner beregnet til nybegyndere. Træning kan også tilbydes inden de prøver det dejlige golfspil. En Company Day sammensættes efter jeres ønske - og den starter og slutter altid i den hyggelige Restaurant Bothwell med en pragtfuld udsigt over baneanlægget.

Da vi gerne vil have gæster i Dragsholm Golf Club har vi sammensat et tilbud med spil på vores 18 hullers mesterskabsbane og de 2 x 9 hullers baner. Prisen pr. deltager vil være omkring kr. 500 pr. person excl. drikkevarer og indeholder:

Hvis I booker et arrangement med minimum 40 personer giver vi 6 greenfee billetter til brug som præmier.

Efter arrangementet laves der materiale til jeres hjemmeside med tekster og foto.

Lyder det interessant, så lad os holde et møde om, hvordan I kan give jeres kunder en god oplevelse.

Kontakt info@dragsholmgolfclub.dk eller på telefon 59 65 11 10

Dragsholm Golf Club har bl.a. afholdt Company Day for:

P. Rasmussen & Sønner
Politi Idræt, Golfafdelingen
Diners A/S
Statoil A/S
Tryg Forsikring A/S
Påskebrød
Forsvaret
Jyske Finans A/S
Dragsholm Sparekasse A/S
Alm. Brand Bank

Greenfee

GreenFee priser (Den aktuelle greenfee fremgår af Golfbox ved  tidsbestilling.

18 hullersbanen (max 48 hcp.)

Hverdag

Weekend, helligdag

Senior

Spil med et medlem*

Venskabsklubber**

10-turskort

2.250,-

Intermediate banen, 9 hullers

- ingen handicap begrænsning

Hverdag

Weekend, helligdag

Senior

Spil med et medlem*

Venskabsklubber**

10-turskort

1.250,-

Alle greenfee priser er for frit spil HELE dagen

Juniorer (til og med det år man fylder 18) spiller til halv pris af alle ovenstående priser.

Fritspilsaftaler:

i perioden 01/04-17 til 31/10-17 med Kalundborg Golfklub og Trelleborg Golfklub.

Noter:

*Gæster er spillere som spiller sammen med et medlem af Dragsholm Golf Club (DGC). Der gives kun rabat til 3 gæster pr. DGC medlem.

**Venskabsklubber:

• Holbæk
  • Hedeland
  • Sorø
  • Rønnede
  • Midtsjælland
  • Korsør
  • Skovbo
  • Værebro
  • Sofiedal GK Sverige
  • Wittsjö GK Sverige

Ligeledes spiller medlemmer af Politiets Idrætsforening København, golfafdelingen efter samme satser som venskabsklubber mod forevisning medlemskort.

DGC er tilknyttet Golfhæftet på hverdage, der gives 50% på fuld pris og kan ikke kombineres med andre rabatter

DGC er medlem af ”Gensidig gratis greenfee ordning for 3 juniorspillere pr. 1 fuld betalende voksen.”

Rabatter kan ikke kombineres med andre rabatter .

I 10-turskort er der indregnet mængderabat.

Udstyrspriser

18 huller