Spilleform og tider for 2017

Tirsdage i april, maj, juni, juli, august og september.

Start Tirsdag d. 4. april.

Sidste spilledato Tirsdag d. 26. september.

 

Tilmelding sker på spilledagen ved tilstedeværelse i lokalet ved PRO-shoppen. Her vil der være frivillige hjælpere fra klubben tilstede.

 

Mødetid inden spillestart.Senest kl. 16:45. Her skal scorekort være udfyldt, lodtrækning til hold vil blive foretaget, og holdene fordeles på banen.

 

Spillestart kl. 17:00. Der spilles med gunstart. Dvs. at alle hold slår ud samtidig kl. 17:00 fra forskellige huller på banen.

 

Der spilles 9 huller på intermediate banen. Fortrinsvis 3 spillere på hvert hold. Alle spillere med HCP større end 36,0 spiller hver tirsdag om boldpræmier, mod en greenfee på 20,- kr. - - Spillere indmeldt i 2017, som spiller med på intermediate banen, og også med et HCP større end 36, 0 spiller med om boldene og betaler også greenfee. Spillere med HCP mindre end 36,1 spiller IKKE med om bolde.

 

Sidste tirsdag i hver måned.Her spilles 9 huller på 18 huls banen som en Foursome match. Spilleren med HCP større end 36,0 teer ud fra 48 teested, og det gælder for alle 9 teesteder. Spilleren med HCP mindre end 36,1 slår alle 2. slag. Mændene husker her at udskrive scorekort med teested 48. Der opkræves en greenfee på 20 kr. pr. spiller, som går til boldpræmier. Alle spillere uanset HCP spiller med om præmierne på de sidste tirsdage i måneden.

 

Evt. spisning i restaurant efter spil bestilles og betales inden spillestart kl. 17:00.Liste vil ligge i baren med KLUBTILBUD og pris.

 

Sidste tirsdag i hver måned spilles Foursome. Alle andre tirsdage spillesstableford.

 

Alle kan nedskrives i hcp.

 

Efter spil samles vi alle i klublokalet på 1. sal, hvor spil og scorekort gennemgås, og dem som skal spise, spiser sammen.

 

Matchansvarlige.Britt K. Jørgensen, Søren Lundgaard samt Jesper Vecht.

 

Vi håber, at rigtig mange af jer medlemmer, som måske ikke føler, I har noget ståsted i klubben endnu, indfinder jer. Håber I herigennem finder et netværk i klubben. Dragsholm Golf Club er en sportsklub og en klub for alle, og det skal også være sjovt at spille golf. Vel mødt.