Carlsberg Open 6. juli 2014

Sponsoren kunne ikke have ønsket sig et bedre vejr! Sol fra en skyfri himmel varmede de ivrige, forventningsfulde, passende afklædte ogcarlsberg 0pen 2014 vandbærende golfere med den altid farvestrålende forhenværende formand for Mandeklubben i sine små fikse og storternede shorts! Ja, alt var klar til en stor dag. Efter formandens velkomst gik det derudad. Det var et festligt syn at se de mange smukke solparaplyer på den smukke grønne baggerund. Intet er smukkere end et golfanlæg med aktører! Og som altid en række mindre konkurrencer til at afbryde de lange drives! Der blev drukket tæt, men ikke mere end at alle var klar ved buffeten til tiden. Og traditionen tro var køen lang – så lang at en udbygning af klubhuset kunne komme på tale! Og så kom der Carlsberg på bordet! Efter maden kom der endnu flere Carlsberg på bordet i den lange række af præmier til næsten alle, selvom enkelte tog sig personligt godt for af præmierne!?! Afsluttende takkede formanden de 3 hovedaktører i turneringsledelsen og begavede dem med vin. En flot dag med godt golfspil, god mad, godt socialt samvær. Stor TAK til Carlsberg for sponseringen og præmierne. Vi vil opfordre til, at dette arrangement indgår i rækken af traditionelle turneringer og skal til gengæld fortsat indtage endnu flere velskænkede CARLSBERG!

Jørgen Lund