Festtale ved GOLFFESTEN

Lørdag d. 19. juli 2014

2014 vil stå som året med de helt store, globale og medieomtalte begivenheder!

Wimbledon med det traditionelle nederlag til Wozniaki i tredje runde, WM i fodbold med bid i, en ked af det Messi, en glad fru Merkel i gentagne omfavnelser af Svinestigeren og de øvrige glade verdensmestre – rigtige vindere! Tour de France med favoritstyrt, Leths bevægende øjeblikke på den store klinge og en lyrisk, dansk Fuglesang på vej op, og endelig - og ikke mindst - golffesten i Dragsholm Golfclub i dag lørdag d. 19. juli! Historieskrivning med de store bogstaver!

Og vi er på rette vej med en glad og smittende formand for en bestyrelse, der nu er ligeså smittebærende! Det er en glædelig udvikling.

Lad os alle opgive immuniteten og sprede smitten! Glem alt om de dårlige slag, det dårlige vejr, flagenes placering på greens, de forsvundne bolde, madpakken der forsvandt på hul 18!

Glæd dig over de gode drives, de præcise indspil og puttet på de 10 meter!

Glæd dig over det smukke anlæg, der danner rammen om både godt og dårligt spil!

Glæd dig over de mange gode mennesker, du har spillet sammen med, vundet over eller tabt til!

Glæd dig over det gode sociale liv, der følger efter enhver match, og som styrkes i dag, hvor vi fester.

Men glæden skal vare ved og derfor skal den plejes! Og plejen er ikke et bestyrelsesanliggende, men en opgave for os alle.

Lad os tage den på os, lad os løse den.

Rejs jer med mig og lad os råbe et stort HURRA for os selv.!

Skål og TAK!

Jørgen Lund