Sensommerturnering d. 24. aug. 2014

Sensommerturnering 2014

Nordea Open 2014

August måned byder traditionelt på endnu en stor turnering i Dragsholm Golf Club. Denne sommer er ingen undtagelse idet søndag d. 24. august er helliget DGCs femte store åbne turnering med Nordea som sponsor. Turneringen er som nævnt en åben turnering hvil­ket betyder, at du igen har mulighed for at invitere familie, venner og bekendte med et HCP på max. 36 med til denne glimrende turnering på klubbens suveræne 18 huls mesterskabsbane. Restaurant Bothwell tilbyder samtidig mulighed for at tage del i en frokostbuffet formedelst kr. 100 pr. person (inkl. kaffe).

Klubhus nordea

Turneringen spilles i 3 rækker

Som tidligere spilles turneringen i rækkerne A, B og C fordelt efter handicap. Række A spiller slagspil netto og rækkerne B og C spiller stableford. Der er plads til 92 spillere og turneringen sættes i gang med gunstart kl. 09:00.

Husk at vi fra og med indeværende sæson 2014 har imple­men­teret at deltagelse i vores klub­tur­­neringer kræver, at man har et EGA handicap. Så har du endnu ikke et sådant så skynd dig at få spillet og registreret nogle tællende runder for at få det på plads.

Tilmeldingen i Golfbox åbnes torsdag d. 24. juli – så husk at tilmelde dig.

Turneringsudvalget

turneringsudv 14