Historisk genbrug med genklang og gentagelse!

Aldrig har så få slæbt så mange ting frem og tilbage til glæde for – for få! Det har altid været vigtigt for golfspillere, at vejret er godt, men for et genbrugsmarked var det bare - for godt. Men den trofaste medlemsskare var selvfølgelig mødt frem for at besigtige herlighederne – og få en læskende øl i varmen. Og på ladvognen særlige udvalgte genstande til den bebudede auktion. Og sælgerne var tydelige i deres gule veste, så ingen manglede hjælp, men blev venligt men bestemt opfordret til at byde. I to dage stod det på, og de trætte med glade initiativtagere og hjælpere kunne glæde sig over en på indtjening til klubben. ”Og vi vender tilbage i september”, lød den fra en af sælgerne. Og derfor retur til Hanses lade, hvor der altid er husrum og hjerterum. Stor TAK til alle for en flot indsats, og vi ser frem til september.

Jørgen Lund