Regn altid med de frivillige!

Villige er vi altid, men fri os dog for regnen. For den var der meget af på denne søndag, hvor et halvhundrede regn påklædte golfere mødte op foran klubhuset. Starthornet gjaldede og de første slag blev slået rimeligt præcist. Men det varede ikke længe før vejrliget satte sit præg på spillet. Våde handsker fik grebet på køller og jern til at glide, mens vinden blæste regnhætterne ned over de uklare briller! Alt i alt en svær dag for golfspillet. De fleste gennemførte, mens andre søgte ly, varme og tørt tøj i klubhuset. Men vejret gav appetit, så før madbordet var dækket, havde de første golfere fundet deres pladser ved bordene. Klokken 18.30 manglede der stadig folk, men endelig 18.45 kunne vi gå til buffeten. Som altid i de sædvanlige køer. Og så blev der stille for en stund, inden den altid glade og positive formand kunne takke de mange ildsjæle, uden hvilke klubben ikke havde kunnet fungere som den gør. Vi frivillige siget tak for mad og drikke og runder af med et lille ordsprog til lejligheden: Når det regner på de frivillige drypper det på hele klubben!

Jørgen Lund