Carl Nielsen var ikke stået op, da………..!

Men op kom han op af formiddagen, så ”tågen lettede” og de lidt anspændte og kampklare golfere gjorde sig klar. Mændene først med den altid farvestrålende forhenværende formand for Manneklubben i sine ternede shorts og hans modstandere i noget mindre iøjnefaldende udstyr, og derefter så den mindre men også anspændte gruppe damer. Og hvorfor så spændte? Jo, det handlede jo om Klubmesterskaberne- og i denne weekend slagspil – næste weekend hulspil!  Klubmesterskabet i en golfklub betyder ligeså meget som mesterskabet inden for alle andre sportsgrene. Det er vigtigt at deltage – måske for nogle vigtigere and det at vinde!? Tab og vind med samme sind har altid været et godt slogan for udøvelsen af sin sport. Og kampen skred da også stille og roligt frem, kun afbrudt af et skingrende hvin fra hul 10, hvor en ”eagle” fløj op! Stor glæde hos den dygtige golfer, men også hos med- og modspillerne. Sådan skal det være i en Golf Club, hvor god tone og etik prioriteres. Måske skulle vi i 2015 også have Klubmesterskab udi denne disciplin!??

Jørgen Lund