”Dagmar” hvilede ud – men ”Egon” havde en ny plan!

Bestyrelsen havde inviteret til Nytårsgolf og Nytårsskål, og nogle få ihærdige og vejrbestandige golfere startede da også ud i de nu mediekendte og navngivne orkaner, mens andre valgte at vent til de indendørs aktiviteter, der lagde fint ud med en mousserende Nytårsskål efterfulgt af Jans velsmagende og fyldige ”golfgullasch”! Stor tilslutning og glæde ved mødet med de mange gode venner – og opløftende snakker om den tilstundende sæsonstart!

En veloplagt og velforberedt formand suppleret af en ditto forretningsfører guidede forsamlingen gennem en smule historik med kun få ”lig i lasten”, som formanden omtalte det, og en omfattende og nytænkt strategiplan for fremtiden – ”vi er på vej”!. Det var gode og lovende toner i smuk harmoni med løftet om en økonomisk og social merværdi. Og som altid et opråb om den nødvendige indsats af de mange frivillige. Uden dem ingen DGC!

Stor tilslutning og applaus fra forsamlingen for en flot start på det nye år – og den nye sæson. Lad det blive en tradition, som mange af de andre, vi har i vores klub.

Og stormer det ved næste årsskifte, så har vi en Bestyrelse, der kan stå i spidsen og trodse alle vejrlig- uanset hvad de hedder. Vi er parate, vi har en plan, – lad dem komme – vi står sammen, vi er klubben!

Jørgen lund