Invitation til ny Tradition!?!

Søndag d. 22. marts kl. 08.00 kunne en glad forretningsfører sige velkommen til omkring 60 fremmødte, arbejdsklædte repræsentanter fra alle klubber i klubben til den arbejdsdag, som ikke blot var annonceret, men også i høj grad programmeret og udspecificeret, så alle vidste præcis, hvad de skulle gå i gang med – vasket ned, malet toiletter, klippet hække, hældt flis på, repareret broer, lagt tag på skur, hængt billeder op osv. Med den ”Guantánamo a like” klædte formand i spidsen gik det løs efter Jans altid lækre morgenbuffet. og uagtet det lidt kolde vejr, kom der hurtigt sved på panden i de mange arbejdsgrupper, hvor stemningen var fin og humøret højt. Måske mest sved hos ”bunkersfolkene”, der nu - som måske de første- er klar over, hvor mange vores anlæg egentlig har!?! Heldigvis var der også tænkt på lidt styrkende til det arbejdende folk – en vogn med varm kakao og styrkende spiritus kom rundt til alle for at servere en varm ”DGC drink a Lumumba”. Det hjalp frem til Jans igen veldækkede frokost buffet. Efter frokost arbejde til kl. 14.00, hvor den stod på lækker varm kaffe og te med æblekage! Et kig på listen over arbejdsopgaver viste, at langt de fleste var klaret. Flot gået af de nu trætte golfere, godt arrangeret og styret af Forretningsføreren og opløftende og lovende for den sæson, som nu snart åbner, og som vi alle glæder os til. Og det på en bane, der har fået en kærlig hånd. Tak til alle der kom! Selvgjort er velgjort!

Jørgen Lund