DGC Superbrugsen Asnæs Open 2015

Top brugsen 15

Søndag d.12. april var en af den slags april søndage hvor blæsten gik mere end frisk over DGCs solbeskinnede anlæg og dermed gjorde ophold udendørs til en temmelig kold oplevelse. Desto større var glæden over at se 82 om ikke forårskåde så dog glade og forventningsfulde golfspillere møde frem til åbningsturneringen for sæson 2015.

Efter en kort velkomst og briefing fra turneringsledelsen kunne gunstarten skydes af kl. 9:00.

Selvom solskinnet, i modsætning til vinden, dagen igennem var i aftagende, så holdt det dog heldigvis tørt under hele turneringen.

Samtlige spillere gik trods de vejrmæssige udfordringer med til opgaven med ukuelig gå-på-mod i håbet om at kunne levere en af dagens absolut bedste scores. Og med ganske god grund for forude ventede der de fem bedst placerede i hver af de tre spillerækker nogle rigtig fine præmier. Præmier der igen i år var leveret af klubbens trofaste sponsor Superbrugsen i Asnæs.

Superbrugsen Open 2015 2Efter ca. 4½ timers stra­bad­ser var alle spillere vel­beholdne tilbage i klub­hu­set. Her var tiden inde til at gøre sig til gode med re­stau­ratørens gode frokost­­­buf­fet.

Mens sulten og tørsten blev stillet kun­ne det hårdtarbej­dende turnerings­ud­valg indtaste dagens scores og sidenhen præsen­tere følgende resultat af dagens turnering:

A-rækken (slagspil - netto):

KJÆR-JØRGENSEN, Ulrik

HANSEN, Claus

LARSEN, Lasse

PETERSEN, Claus

LARSEN, Palle

Superbrugsen Open 2015 3

Lasse, Palle, Ulrik, Claus H og Claus P

B-rækken (stableford):

HØEG, Klaus

POULSEN, Niels Lohmann

NIELSEN, Ejvind

Midtsjællands Golfklub

VECHT, Jesper

CHRISTENSEN, Niels

Superbrugsen Open 2015 4

Ejvind, Jesper, Klaus og Niels P (Niels C var desværre forsvundet)

C-rækken (stableford):

SØRENSEN, Claus Jørgen

Køge Golfklub

HANSEN, Birgitte

CORDTZ, Peter

NIELSEN, Katja Topp

JENSEN, Bodil

Superbrugsen Open 2015 5

Birgitte, Bodil, Katja, Peter og Claus Jørgen

Set fra Turneringsudvalgets side forløb dagen rigtig godt om end vi sandelig kunne have ønsket lidt mindre blæst og en del mere varme – det satser vi på til næste år. Alt i alt en meget fin dag og fra Turnerings­udval­get skal der lyde en stor tak til alle deltagere – Superbrugsen Open 2015 6uden jeres opbakning kunne det alt sam­men være lige meget. Tak til green­­keeperne for deres utræt­te­lige ind­sats for at give os alle en bane i tip top stand. Sidst men ikke mindst en stor tak til vores spon­sor Superbrugsen i Asnæs for de dejlige præmier og indsatsen i forbindelse med præ­mie­over­ræk­kelse og for over­hoved­et at muliggøre et så flot arrange­ment.

Vi håber selvfølgelig at se jer alle igen til sæsonens kommende tur­ne­­ringer.

Næste turnering er søndag d. 10. maj, hvor Bechs Herremagasin er sponsor. Der er igen tale om en åben turnering så inviter endelig familie, venner og bekendte til en dyst på DGCs mesterskabsbane. Tilmeldingen åbner i Golfbox d. 18. april så skynd dig at blive tilmeldt inden fristen udløber.

Turneringsudvalget.

Superbrugsen Open 2015 7