DGC Bech Herremagasin Open 2015

Top bech 2015

Årets næste store turnering står for døren

Søndag d. 10. maj afholder DGC årets anden store turnering. Klubben er igen i år i den posi­ti­ve situation at have Bech Herremagasin i Asnæs som gavmild sponsor. Traditionen tro er den­ne ­tur­nering også en åben turnering, hvor du har mulighed for at invitere familie, venner og bekendte (der af uransagelige grunde endnu ikke er medlemmer i DGC) med et HCP på max. 36 med til denne herlige turnering. Restaurant Bothwell tilbyder samtidig mulighed for at tage del i en frokostbuffet formedelst kr. 100 pr. person.

klubhus

Turneringen spilles i 3 rækker

Som tidligere spilles turneringen i rækkerne A, B og C fordelt efter handicap. Række A spiller slagspil netto og rækkerne B og C spiller stableford. Der er plads til max. 92 spillere og turneringen sættes i gang med gunstart kl. 09:00.

Husk at deltagelse i vores klub­tur­­neringer kræver, at man har et EGA handicap. Så har du endnu ikke et sådant så skynd dig at få spillet og registreret nogle tællende runder for at få det på plads.

Tilmeldingen er åbnet i Golfbox og løber frem til og med onsdag d. 6. maj kl. 12:00 – så husk at tilmelde dig.

Turneringsudvalget

Bund