Bidende Blæst Bød Bechs Open på Barske Baneforhold!

Flagene smældede i vinden og bød de 68 deltagere velkommen til en udfordrende dyst, hvor ikke golfkunnen alene kunne få scorerne op på et anstændigt niveau for alle.

Vores udsendte fulgte dagen fra holdet på Hul 16 fra starttruttet kl. 09.00 og til hen på eftermiddagen, hvor ensomheden efterhånden føltes lidt trykkende og sulten mere og mere nagende!

Og fremme ved det velfyldte frokostbord, måtte vi da også konstatere, at alle andre var i gang med at fylde sig.

Heldigvis magtede de ikke at ruinere det veltillavede opbud af lækkerier så meget, at der ikke var noget tilbage til de seneste! Kun uddelingen af præmier satte for en stund spisningen på ”stand by” for de dygtige og heldigvis ikke for de af os, der havde flere vandrette streger and det modsatte!

Noget man måske bør overveje ved udformningen af principperne for præmieuddelingen til næste turnering, hvor Sportigan er sponsor!?

En glad Erling Paulsen kunne – efter trækningen af de obligatoriske klappræmier – hvor undertegnede heller ikke vandt noget - i Formandens fravær sige TAK for indsatsen og velkommen næste gang, hvor vejret sikkert er bedre – og  Deres udsendte - dygtigere med køller og jern – for selvfølgelig kommer vi igen!

 

Jørgen Lund