Vild Med Golf må vi være!

Ikke det bedste vejrlig mødte de mange trofaste golfere, da arrangørerne bød velkommen og orienterede om dagens program. Men selvfølgelig er man vild med at spille, også selvom det er svært at holde på grejet i regn og blæst. Alligevel mødte vi ingen sure miner på turen rundt med varm kakao og en sjat brandy - skænket med sikker, rund hånd! De 20 hold kæmpede sig gennem de 18 huller og blev efterhånden også tilgodeset af vejrguderne, så de sidste huller kunne gennemføres i rimeligt vejr.

Efter turen kunne små 80 deltagere nyde synet af de mange præmier, der var opstillet. Noget at se frem til efter den lille putte-konkurrence, der blev gennemført i festdrag – dog minus højhælede sko! Og allerede inden spisningen var der lagt op til en festlig aften med en veloplagt og velssyngende spillemand, der leverede alle de sange, som vi alle kender, kan synge med på – og senere også tage en svingom til! Jo, det blev en festlig aften med en super grill-buffet, uddeling af de mange flotte præmier, en glad vinder af årets Røntved Pris, og nogle mere heldige end andre i det store lotteri i tre farver – og nok af dem i år!

De lidt trætte men glade arrangører glædede sig over de mange glade ansigter, varme håndtryk og knus, da medlemmerne brød op. Anstrengelserne havde været umagen værd!

Takken og glæden udtrykt af en glad formand, der nød festen, der jo også markerede klubbens fødselsdag. En Club der er på vej frem takket været mange gode tiltag.

Dejligt at være med til at skabe en tradition, der skaber en festlig ramme om en Club, der er hjemsted for så mange glade og interesserede medlemmer.

Jørgen