Klumme Pink Cup

KLUMME

PINK CUP – helt i TOPP

En energisk og fantasifuld bestyrelse i Dameklubben havde iscenesat en dag, hvor PINK i den grad var i centrum – trøjer, flag, balloner, sløjfer, menukort – ja og også buffeten havde sit PINK islæt i salater og – ja synes også laksen var lidt lyserød – men meget velsmagende!? Og så en dessert, der fik alle mandehjerter til at banke og hænderne oppe for at tage fat! En glad formand kunne fortælle om det sportslige resultat, men dvælede selvfølgelig primært ved det flotte økonomiske resultat – Kr. 20.000 til Kræftens Bekæmpelse. Kun ærgerligt at så relativt få havde sat dagen af til dette flotte arrangement, der helt sikkert vil give genlyd over hele Odsherred, når aviserne udkommer. En kæmpe PINK TAK fra klubben, der hilser tiltag af denne art velkommen – en dag der samler klubben og dens medlemmer i et godt socialt  samvær og fællesskab  om det vi holder af- GOLF-sporten!

Vi glæder os allerede til næste år til en tradition, der bør bevares! TAK kære Dameklub – trøjen er vasket og ligger klar!

Jørgen Lund