Klumme Sommer fest

Sommerfesten 2016

Lørdag d. 30.juli var festdag i Dragsholm Golfclub. Mange glade medlemmer var mødt op til starten, der gik kl. 09.00. Fotografen og jeg kørte rundt for at forevige deltagerne på deres vej rundt. Og det blev en vanskellig opgave – sværere end vi havde regnet med – for det gjorde det! Storm, blæst og voldsomme byger gjorde det ikke kun svært for spillerne, men også for fotografen. Næppe havde vi identificeret et hold, før det ændrede udseende bag de store paraplyer! Alligevel nåede vi rundt til alle med banesandwich, drikkelse og slik – og gode råd. Og trods vejrliget var humøret som altid højt. Efterhånden som holdene kom ind til klubhuset blev der kø ved øl hanerne, mens snakken som altid gik om de dårlige og gode slag!

Efter en tiltrængt omklædning startede den festlige aften med en puttekonkurrence, hvor alle kunne deltage en gang for et mindre beløb og flere gange, hvis de havde råd til mere!. Med glasset i den ene hånd og putteren i den anden var det svært! Som Churchill ville have udtrykt det: Aldrig puttede så mange så mange bolde forbi så lille et hul!

Tilbage til klubhuset, hvor kokken havde frembragt en dejlig forret med alskens lækkerier efterfulgt af valget mellem dejlig mørt kylling- eller oksekød. Efterhånden som mætheden indfandt sig, kunne vi synge vores jubilæumssang, som altid handler om de gode minder og erindringer vi har, og præmie-indsamleren kunne holde tale! Derefter holdt Formanden sin tale. Lidt om klubbens tilstand og meget om den person, der mere end nogen anden har bidraget til, at klubben i dag kan se fremad med sindsro. En glad og vistnok også rørt Curt Andersen modtog Golfvognen, der er en evigt kørende og vandrende præmie, som nu vil blive uddelt ved alle årlige sommerfester til en person, der har gjort sig særlig bemærket i det sociale liv, som vi har skabt i vores klub. Så pas på den Curt! Og endelig det store øjeblik, hvor resultatet af dagens match blev offentlig gjort, og de mange glade vindere kunne modtage deres præmier, som de mange positive forretninger i Asnæs, Fårevejle, Høve og Dragsholm

havde doneret. Og så havde jeg næsten glemt det amerikanske lotteri, hvor der i år var lodder nok, som jeg i dag fortalte en glad Hans Otto Bisgaard!

Tak til alle de glade deltagere for opbakningen og glæden over at være med – ikke kun for at vinde præmier, men for at nyde det samvær, som klubben arbejder ihærdigt på at holde fast i! Tak til bestyrelsen og festkomiteen for en flot dag!

Vi kipper med flaget!

Jørgen Lund