Klumme - Klubmesterskab 2016 Slagspil

Klubmesterskaber Slagspil 2016

 

Lørdag d. 10/9

 

Carl Nielsen klarede tågen og golferne holdt nerverne i ro, indtil den nyudnævnte Starter kunne sende de første spillere afsted med en mindre forsinkelse. Men først det obligatoriske check af bolde, udstyr, spilanvisninger og gode råd om provisoriske bolde og køer på banen.

 

Efterhånden som solen vandt frem på den blånende himmel steg humøret – ikke kun hos spillerne, men også hos Starteren!

 

På grund af den voldsomme borddækning på 1. sal, måtte golferne nøjes med stueetagen og de udendørsfaciliteter, som den altid betænksomme Hans havde stillet op til spillerne. Og så var der naturligvis øl i hanerne! Også til turneringsledelsen, der allerede var i gang med at udregne resultatet, som skulle danne udgangspunktet for næste dags match

 

Søndag d. 11/9

 

Ingen tåge, men ”En del eller nogen sol”, som de siger på TV! Og som sædvanlig blev vi vidner til en mangfoldighed og kreativitet i den dresscode, der bare er et af de mange varemærker i DGC. Et dejligt og inspirerende syn. Synd at der ikke er flere tilskuere – faktisk ingen! Måske skulle vi fremover forsøge at skabe nogle rammer, der kan tiltrække både golfentusiaster og den lokale befolkning? Hermed givet videre til de mange bestyrelser i klubberne i klubben: Hvad kan vi/I gøre for at fremme interessen for vores sport?

 

Efter de to første runder hos Herrerne  tegnede der sig et så klart billede af favoritterne, at 3. runde formodentlig blot ville konsolidere dette – og det holdt!

Til lykke til vinderne – og også til taberne, der som altid viste det sindelag, som er karakteristisk for vores klub – det er vigtigere at deltage end at vinde – tab og vind med samme sind!

 

Jørgen Lund