Klumme - Klubmesterskab 2016 Hulspil

Klumme – Klubmesterskab 2016

Klubmesterskaber Hulspil 2016

Lørdag d. 17/9

Vejret var med os, da Starteren kl. 08.00 kunne sende de førte af de 8 damer afsted på kvartfinalerunden. Ikke den store betænkningstid – og afsted med bolden! Vores ihærdige, kørende turneringsudvalgsmedlem kunne løbende melde tilbage om stillingen inden semifinalen, der startede kl. 13.00. Vi fulgte spændt de meldinger, der kom ind og kunne snart konstatere, hvem der skulle spille finalen – og glædeligt med et nyt ansigt i front!

Herrerne kunne sove lidt længere, men efter de noget længere forberedelser til udslaget kunne de 8 herrer sendes afsted af Starteren, der fik en lille pause.

Søndag D. 18/9

Finaledagen oprandt og igen i et vejrlig, der senere skulle lokke flere shorts frem hos begge køn! Kl. 08.30 startede damerne og 08.40 Herrerne. Ventetiden ville blive lang, så hvorfor ikke lade de mange andre golfere få lidt luft under jernene? Selvfølgelig – en turnering efter de gængse regler og under det spændende navn ”Mens vi venter”! Og det kom i den grad til at holde! Inden starten kl. 10.00 havde starteren fået en ide! – ”Der skal Oddses”!Kr. 10,- for et gæt på de to vindere! Alle 18 deltagere syntes om ideen og med lidt tilskud fra en glad golfer og en ligeså glad Starter kom der Kr. 200,- i kassen! Med et stop efter hul 12 kunne spilleren nyde en kold øl eller vand på balkonen, hvorfra kikkerterne nu rettedes mod de små prikker ude på banen! Damerne var først inde, mens de to herrer tilsyneladende havde det så fint i hinandens selskab, at de skiftedes til at vinde hullerne, hvilket fik stemningen til at stige hos publikum – og sulten tilsvarende! Men 36 huller er jo en del, så forslag til en tidsbegrænsning for spillet kom frem fra mange sider. Men endelig sluttede det og spillerne kørte mod klubhuset, hvor klapsalverne modtog dem!

Efter oplæsningen af de mange resultater, kunne en glad turneringsleder dele de smukke pokaler ud – til pudsning - inden returnering til ny navneinskription! Store pokaler til vinderne, mindre pokaler til ”Runner up” og en sød lille golfnål til ”Runner  Fast”! På trods af Kokkens frafald, lykkedes det den voldsomt fortravler og enlige køkkenhjælper at kreere en række club sandwiches m.m. til de mest hungrende!

Endelig kunne en også glad formand dele gode flasker rød – og hvidvin ud til de mange hjælpere, uden hvis hjælp og indsats Klubmesterskaberne ikke ville have fået den succes, som den fik! Stor TAK til alle, der var med til at gøre dagene, glade, sociale og festlige! Vi vender blikket mod de næste turneringer og Klubmesterskaberne 2017!

Jørgen Lund

Starter – måske med en International karriere foran sig!!