Klumme - Frivilligmatch

Frivilligmatch lørdag d. 24. september 2016

Som dreng og ung var jeg medlem af FDF – Frivillig Drenge Forbund. Det var jeg glad for og havde mange gode oplevelser, som jeg stadig husker – lige fra tæveøvelserne hver søndag i Hareskoven, hvor jeg mødte op i min fin hvide trøje – og vendte hjem forrevet, snavset og blodplettet! Det var tider!

I dag kunne jeg have lyst til at starte et nyt forbund – FGF – Frivillig Golf Forbund.

Et forbund er en sammenslutning af personer, organisationer o. lign., hvis formål er at beskytte eller fremme fælles interesser! Det kommer af det tyske ord ”vorbinden”, der betyder at forpligte.

Og det passer jo fint ind i de rammer, vi allerede har for vores arbejde som frivillige, hvor vi gennem hele året deltager i mange af de opgaver, der får vores klub til at fungere bedst mulig.

Og vi er lige glade – altså lige så glade for at tømme skraldespande, reparere gærder, passe træer, arrangere turneringer, være asure med regelsættet, lave bestyrelsesarbejde, starte turneringer - som for at kunne skrive om det!

Vi kunne ikke være glade frivillige uden den cadeau, vi får fra DGA og vores bestyrelse gennem denne dag.  Den betyder, at vi også fremover vil være med til at løse opgaver – og det ganske frivilligt!

Jørgen Lund