Fritspilsaftale

På generalforsamlingen besluttedes det at arbejde videre med etablering af fritspilsaftaler med Kalundborg Golfklub og Trelleborg Golfklub.

Det er derfor med stor fornøjelse, at Bestyrelsen kan meddele, at der nu er indgået fritspilsaftaler med ovennævnte klubber. Aftalerne gælder i tidsrummet 01/04-2017 til 31/10-2017 og kan bruges af alle DGCs 18 hullers fuldtids seniormedlemmer. Aftalerne gælder kun private runder og kan derfor ikke anvendes som betaling for deltagelse i turneringer, Company Days eller lignende. Forud for spil på fremmed bane skal der foretages tidsbestilling i Golfbox, og der skal ske bekræftelse ved fremmøde.

En 3-bold og en 4-bold må max have et samlet handicap på 144. Spillere skal på fremmed bane bære synlig bagmærke fra hjemmeklubben og skal på forlangende af baneservice og/eller banepersonale forevise gyldigt DGU medlemskort.

En forudsætning for realiseringen af disse fritspilsaftaler var at alle DGCs 18 hullers fuldtids seniormedlemmer ville blive opkrævet kr. 80 til betaling sammen med juli kontingentet.

------------------------