DGU Elite Tour

Vi regnede med det – og det holdt!

I weekenden 13-14. maj afholdt DGU sin Elite Tour for herrer med to runder d. 13. og finalerunden d.14 hos Dragsholm Golf Club. Både hos Bestyrelsen og medlemmerne vakte det glæde. Nu skulle vi se golf i om- end ikke verdensklasse, så dog med en række unge dygtige mennesker fra 34 golfklubber fordelt over hele Danmark – flest på Sjælland og Jylland, færrest på Fyn og Sydhavsøerne!

Som starter på hul 1 var det en kærkommen opgave at byde velkommen og få det første indtryk af spillerne. 69 unge spillere startede ud lørdag kl. 7.30 på 1. runde og kl., 12.30 på 2. runde – 36 huller. De var ikke så snakkesalige, men meget koncentrerede og fokuserende på deres udstyr! Ingen tvivl om, at de vidste, de var gode, men hvor gode? Vi regnede med, at vi skulle se særdeles god golf, også selvom det dryppede lidt i starten, og det holdt. Hvilke lange og præcise udspil - det var en nydelse at se!

Efter lørdagens to runder fandt vi de 36 spillere, der skulle dyste om den endelige vinderplads. Start kl. 8.00 på finalerunden, og de sidste sendt afsted kl. 9.50. Afslutningen på hul 18 blev spændende og fulgt af mange af de øvrige spillere og de mange hjælpere fra DGC.

Inden præmieoverrækkesen en tiltrængt frokost, som Restaurant Bothwell havde stillet frem. Mange lækkerier, som faldt i god smag hos både de unge, turneringsledelsen, medhjælper og de få tilskuere, der var mødt op.

Det må vi gøre noget mere ved næste gang, vi arrangerer et stævne af denne kaliber! Det fortjener spillerne og da også tilskuerne! Mere PR for at få dem på banen! Pæne ord fra DGU, DGC og takketale fra vinderen af Touren, inden P-pladsen tømtes og vi andre kunne køre hjem. Trætte men glade over nogle gode dage.

Mandag d. 15/5 2017 Jørgen Lund - DGC