DGC Bech Herremagasin Open 2014 - resultat

Top Golfbanen

Søndag d. 18. maj afholdtes sæsonens anden store åbne turnering på DGCs 18 hullers mesterskabs-bane. Denne tidlige og Bech 14 1dejlige forårsmorgen var der mødt 76 glade og forventningsfulde spillere frem for at yde deres bedste spil på dagen.

Gunstarten kunne skydes af i nydeligt solskinsvejr kl 9:00, og selvom sky-dækket efterhånden tog mere og mere til, viste timingen sig at være perfekt idet regnen først kom da såvel spil som præmieoverræk­kelse var vel overstået.

Alle gik med ukueligt gå-på-mod til opgaven med at levere den bedst mulige score. Og med god grund for forude ventede der de fem bedst placerede i hver af de tre spillerækker en række skønne præmier. Herudover var der også som tidligere år en række klap præmier til de heldige udtrukne. Præmier der igen i år var leveret af klubbens trofaste sponsor Bechs Herremagasin i Asnæs.

Bech 14 2

Efter ca. fem timers strabadser var alle spillere velbeholdne tilbage i klubhuset. Her var tiden inde til at glæde sig over restauratør Jans gode frokost­buf­fet.

Mens sulten og tørsten blev stillet kun­ne det hårdtarbejdende turnerings­ud­valg indtaste dagens scores og sidenhen præsen­tere følgende resultat af dagens turnering:

A-rækken (slagspil - netto):

PEDERSEN, Michael

33

SCHØDT, Kirsten

33

Set fra Turneringsudvalgets side forløb dagen rigtig godt og hvor er det herligt at vejret for gud ved hvilken gang var med os. Alt i alt en meget fin dag og fra Turneringsudvalget skal der lyde en stor tak til alle deltagere –uden jeres opbakning kunne det alt sammen være lige meget. Tak til green­keeperne for deres utrættelige ind­sats for at give os alle en bane i tip top stand, og hvorBech 14 3 er det godt at se hvordan banen bare bliver bedre og bedre i takt med sæsonen skrider frem. Sidst men ikke mindst en stor tak til vores spon­sor Bech Herremagasin i Asnæs for de dejlige præmier og for overhoved­et at muliggøre et så flot arrangement.

Vi håber selvfølgelig at se jer alle igen til sæsonens kommende turne­ringer.

Næste turnering mandag d. 9. juni er DGC Volkswagen Odsherred Open 2014. Tilmeldingen begynder den 19. maj, så smut ind på Golfbox til den tid og få tilmeldt dig og evt. golfspillende venner og bekendte fra andre klubber til turneringen.

Bemærk at vores nye sponsor Volkswagen Odsherred i forbindelse med pinseweekenden op til turneringen udstiller forskellige Volkswagen biler på DGCs anlæg. Altså kan din pinsegolf kombineres med et kig på en dejlig ny bil.

Turneringsudvalget.

Golfbanen