DGC SuperBrugsen Asnæs Open 2014

Golfbanen 2014

Det var en søndag hvor blæsten gik mere end frisk over DGCs anlæg og ved frem­mø­det denne tidlige søndagOpen 14 1 morgen var det ærligt talt bidende koldt. Ikke desto mindre var der mødt 94 om ikke forårs­kå­de så dog glade og forvent­nings­fulde spillere frem til åbnings-­tur­ne­ringen for sæson 2014. Efter en kort velkomst fra klubbens nyvalgte formand, Leo Cordua og turneringsudvalgets briefing kunne gun­starten skydes af kl 9:00.

Efterhånden tittede solen frem og afslørede mere og mere hvor imponerende flot ba­nen allerede står samtidig med, at det gjorde det, på trods af lidt småbyger, mere og mere behageligt for deltagerne, der gik frisk til opgaven med at levere den bedst mulige score. Og med god grund idet tur­ne­ringens Open 14 2spon­sor SuperBrugsen Asnæs igen i år havde leveret en række skønne præmier, til såvel de fem bedst placerede i hver af de tre spillerækker, som til nærmest fla­get på fire af Par 3 hullerne og sandelig om der ikke også var en række klap-præmier.

Efter ca. fem timers strabadser var alle spillere velbeholdne tilbage i klubhuset, hvor mange af dem havde valgt at benyt­te sig af restauratør Jans gode frokost­buf­fet. Mens sulten og tørsten blev stillet kun­ne det hårdtarbejdende turnerings­ud­valg indtaste dagens scores og sidenhen præsen­tere følgende resultat af dagens turnering:

A-rækken (slagspil - netto):Open 14 3

HAASTRUP, Peder

JENSEN, Hans

29

Set fra Turneringsudvalgets side forløb dagen rigtig godt og hvor er det herligt at komme godt fra sæsonstarten. Alt i alt en meget Open 14 4fin dag og fra Turneringsudvalget skal der lyde en stor tak til alle deltagere – uden jeres opbakning kunne det alt sammen være lige meget. Tak til green­keeperne for deres utrættelige ind­sats for at give os alle en bane i tip top stand. Sidst men ikke mindst en stor tak til vores spon­sor SuperBrugsen Asnæs for de dejlige præmier og for overhoved­et at muliggøre et så flot åbnings­arrangement.

Vi håber selvfølgelig at se jer alle igen til sæsonens kommende turne­ringer. Næste turnering søndag d. 18. maj er DGC Bech Herremagasin Open 2014. Tilmeldingen begynder den 26. april, så smut ind på Golfbox til den tid og få tilmeldt dig og evt. golfspillende venner og bekendte fra andre klubber til turneringen.

Turneringsudvalget.

Spil paa banen