DGC skyder turneringssæsonen i gang med DGC Superbrugsen Asnæs Open 2014

Golfbanen 2014

Søndag d. 13. april afholder DGC årets første store turnering. Vi er igen i år i den lykkelige situation at have Superbrugsen Asnæs som gavmild sponsor. Traditionen tro er åbnings­tur­neringen en åben turnering, hvor du har mulighed for at invitere familie, venner og bekendte (der af uransagelige grunde endnu ikke er medlemmer i DGC) med et HCP på max 36 med til denne herlige turnering.  Restaurant Bothwell tilbyder samtidig mulighed for at tage del i en frokostbuffet formedelst kr. 100 pr. person (inkl. en lille øl/vand).

Tilmeldingen åbner lørdag d. 22. marts gå ind på Golfbox og få tilmeldt dig til turneringen.

Klubhus

Lidt nyt fra Turneringsudvalget

Som I sikkert har hørt så har Golfbox pr. 1. marts lanceret et helt nyt turneringsmodul. Dette modul lider desværre stadig af nogle mangler og skønhedsfejl ift. det gamle modul. Vi må der­for bede jer om at have lidt tålmodighed med os, mens vi efter bedste evne forsøger at sætte os ind i det nye modul og gennemskue hvilken funktionalitet der er til rådighed lige nu. Det er af samme årsag, at vore turneringer i 2014 endnu ikke optræder i kalenderen i Golfbox. De er på vej, men indtil de er på plads må vi henvise til turneringsplanen på DGCs hjemmeside.

Ligeledes henleder vi opmærksomheden på at vi fra og med indeværende sæson 2014 imple­men­terer at deltagelse i klubturneringer kræver, at man har et EGA handicap. Så har du endnu ikke et sådant så skynd dig at få spillet og registreret nogle tællende runder for at få det på plads.

Med ønsket om en rigtig god sæson 2014

Turneringsudvalget