VW og GOLF

VW top Open 2014

Volkswagen Odsherred slår et slag for golf sporten og den nye Golf VII

Pinsen 2014 byder på et helt nyt tiltag i Dragsholm Golf Club. Her vil salgskonsulenterne Henrik Nielsen og Steffen Gade Jensen være at træffe 2. Pinsedag 9/6 2014 ved Dragsholms Golf Club's klubhus. De har medbragt et blandet udvalg af Nye Volkswagen modeller her også selvfølgelig den nye Golf. Bilerne vil være udstillet på stedet hele Pinsen. Dette handler dog ikke udelukkende om biler fra en større tysk producent men også om det glorværdige spil kaldet Golf. Mandag d. 9. juni er det nemlig igen tid for en åben turne­ring i Dragsholm Golf Club. Denne dag afholder DGC årets tredje store turnering med Volkswagen Odsherred i Asnæs som sponsor. Turneringen er som nævnt en åben turnering hvil­ket betyder, at du igen har mulighed for at invitere familie, venner og bekendte (der af uransagelige årsager endnu ikke er medlemmer i DGC) med et HCP på max. 36 med til denne herlige turnering på klubbens 18 huls mesterskabsbane. Restaurant Bothwell tilbyder samtidig mulighed for at tage del i en frokostbuffet formedelst kr. 100 pr. person (inkl. kaffe).  

VW Odsherred               

Turneringen spilles i 3 rækker

Som tidligere spilles turneringen i rækkerne A, B og C fordelt efter handicap. Række A spiller slagspil netto og rækkerne B og C spiller stableford. Der er plads til 92 spillere og turneringen sættes i gang med gunstart kl. 09:00.

Husk at vi fra og med indeværende sæson 2014 har imple­men­teret at deltagelse i vores klub­tur­­neringer kræver, at man har et EGA handicap. Så har du endnu ikke et sådant så skynd dig at få spillet og registreret nogle tællende runder for at få det på plads.  

Tilmeldingen i Golfbox åbnede mandag d. 19. maj – så husk at tilmelde dig.

Turneringsudvalget

VW bund