Company Day

Det er dyrt at miste en god kunde, men billigt at knytte kunden tættere.

Specielt i tider, hvor der er kamp om kunderne, er det vigtigt, at andre firmaer ikke ”stjæler” jeres gode kunder.

Hvordan gør man kunderne trofaste? Det er der sikkert mange besværlige og dyre løsninger på, men det er vigtigt, at man prøver at fastholde sine kunder. Derfor er en hyggelig Golfdag en god løsning.

En Company Day hos Dragsholm Golf Club er en positiv og afslappende måde som medarbejdere og kunder kan mødes på.

DGC råder over et fantastisk golfanlæg med 3 super gode golfbaner, så her er der udfordringer på alle niveauer. Derfor er der muligheder for ”ikke Golfere” kan være med, da DGC har 2 golfbaner beregnet til nybegyndere. Træning kan også tilbydes inden de prøver det dejlige golfspil. En Company Day sammensættes efter jeres ønske - og den starter og slutter altid i den hyggelige Restaurant Bothwell med en pragtfuld udsigt over baneanlægget.

Da vi gerne vil have gæster i Dragsholm Golf Club har vi sammensat et tilbud med spil på vores 18 hullers mesterskabsbane og de 2 x 9 hullers baner. Prisen pr. deltager vil være omkring kr. 500 pr. person excl. drikkevarer og indeholder:

Morgenbuffet
Golfspil på banerne
frokostbuffet

Hvis I booker et arrangement med minimum 40 personer giver vi 6 greenfee billetter til brug som præmier.

Efter arrangementet laves der materiale til jeres hjemmeside med tekster og foto.

Lyder det interessant, så lad os holde et møde om, hvordan I kan give jeres kunder en god oplevelse.

Dragsholm Golf Club har bl.a. afholdt Company Day for:

P. Rasmussen & Sønner (P. RAS CUP 2005, 2006, 2007, 2008 og 2009)
Politi Idræt, Golfafdelingen
Diners A/S