bs-s-130x26

banestatus

kalender

Medlemsformer

Gældende indskud og kontingent 2014:

Forklaringer:

Normalt indskud
Indskud er et engangsbeløb som betales ved indmeldelse.
Indskuddet refunderes ikke ved udmeldelse.

(Der betales ikke indskud i 2014)

Indskudsbevis
Indskudsbeviser er et omsætteligt bevis noteret på medlemsnummer og navn. Indskudsbevises kan enten:

· Kræves indfriet af klubben til kurs 100 hvis klubben har mindst 1.000  indskudsbetalende voksenmedlemmer, hvis klubben har mindre end 1.000 sættes  beviset på venteliste til udbetaling.

· Sælges i fri handel til et nyt medlem, handlen skal meddeles skriftlig, godkendes og  registreres i klubben, og der opkræves et "handelsgebyr" på kr. 500 af sælger.

· Indskudsbeviset indfries af klubben til kurs 100 ved dødsfald.

Kontingent
Herudover betaler du et årligt kontingent, der går til drift af klub, bane og klubhus. Kontingentet opkræves for alle - der er tilmeldt PBS i 4 rater (1.1, 1.4, 1.7 og 1.10). Alle der ikke er tilmeldt PBS opkræves 1.1.
Klik for at udskrive indmeldelsesformular

Hvad indeholder de forskellige medlemskaber?

Senior
Frit spil* på hele Dragsholm Golf Clubs anlæg samt fri adgang til alle træningsfaciliteter.

9-hullers, Flex medlem
Frit spil på 9-hullers intermidiate bane og par-3 bane, samt adgang til alle træningsfaciliteter. Efter bestået baneprøve erhverver man DGU Flexkort. Hvis man opfylder handicapkravet (36) kan man spille 18-hullers banen til normal gæste greenfee, eller man kan overgå til en af de andre medlemsformer allerede ved handicap 48, og derved spille på 18-hullers banen på normale vilkår.

Eksisterende medlemmer mister sit indskud ved skift til denne medlemsform.

Langdistance
For alle der har et fuldt medlemskab og er spilleberettiget i en anden DGU klub, der råder over minimum 18 ordinære huller.

Ung senior
Man er Ungsenior fra og med det kalenderår man fylder 19 år, og til og med det kalenderår man fylder 25 år.

Junior
Man er Junior til og med det kalenderår man fylder 18 år.

Passiv
Fri adgang til alle træningsfaciliteter.
Der betales indskud.

Passiv Par-3
Passivt medlem med adgang til frit spil på par-3 banen.
Fri adgang til alle træningsfaciliteter.
Der betales indskud.

Greenfee Flex

Greenfee Flex-6
Mangler du tid og ressourcer til et medlemskab af en golfklub, så meld dig ind som flexmedlem. Du får et DGU kort, men skal betale greenfee hver gang du spiller. Du får 6 greenfee billetter.

Prøvemedlem
2 måneders frit spil på Par 3 banen og træning 3 lektioner - kr.900.-
Der betales intet indskud.

*Såfremt de til enhver tid gældende handicapbegrænsninger på den enkelte bane overholdes.

Kaninkursus
Kaninkursus indholder 6 træningslektioner, teori og bøger Kr. 1.250,-

Bagskab
Lej et bagskab for kr. 450,- årlig. Depositum for nøgle kr. 50,-. Der sørges selv for lås til skab.