V i   g ø r   d e t   f o r   g o l f k l u b b e n

26. maj 2014

Kære medlemmer

Som vi skrev til jer den 13. maj om vort
         Genbrugsmarked
så er det besluttet, at markedet kun afholdes én dag, nemlig søndag den 19. juli, samme dag som klubben har åbent hus.

Lige pt. har vi meget brug for stativer til at hænge tøj på – holdbare som også kan stå udendørs på den store dag! Så har I nogen forbindelser, hører vi meget gerne fra jer.

Ring til Dede (5965 6602/2398 6602) eller Kirsten (24219120).

Vi har modtaget rigtig mange fine ting, men vi kan bruge meget, meget mere. Så kig nu efter i kældre og lofter mm. og kom med gode ting, som I mener, andre vil give penge for. Kom med det i god tid, så vores sortering kan ske løbende.

Aflevering sker som I ved hos Hans Jensen på fredage og lørdage kl. 12-17. Kør ind i gården til den store port, så ser I skiltet "Aflevering genbrug".
Særlig aftale om aflevering på andet tidspunkt kan træffes med Dede på tlf.nr. 5965 6602 eller 2398 6602.

Hjælpere efterlyses stadig; kan I afse et par timer en gang imellem, så skriv jer på de ophængte lister i klubhuset.

Vi gentager for en ordens skyld, at I donerer tingene til klubben, så de effekter, som evt. ikke bliver solgt, vil blive fordelt på bedste måde til genbrugsbutikker o.a.

Dede og Kirsten/Dameklubben

t i l   f o r d e l   f o r   o s   a l l e