bs-s-130x26

kalender

Prøvemedlemskab

Fordelene ved et Prøvemedlemskab
Med er prøvemedlemskab kan du, til en fordelagtig pris, prøve om golfsporten også er noget for dig. Du behøver ikke at bruge en masse penge på dyrt golfudstyr, men kan for kr. 400,- leje et golfsæt i de første 2 måneder medlemskabet varer. Hvis du, når prøvemedlemskabet slutter, ønsker at fortsætte som medlem i klubben, kan du afhængigt af hvilket sæt du køber få, enten halvdelen eller den fulde leje tilbage.

Hvad indeholder et Prøvemedlemskab
For de kr. 900,- som et prøvemedlemskab koster, kan du i 2 måneder spille lige så meget du vil på Par 3-banen. Banen har små søer, buske og træer samt en del bunkers, i det hele taget en rigtig spændende bane, hvor hullerne i snit er ca. 95 meter for herrer og 80 meter for damer.

Endvidere kan du, som en del af prøvemedlemskabet, frit benytte anlæggets mange træningsfaciliteter, og på den måde forbedre dig inden næste runde.

Der hører 3 lektioner til prøvemedlemskabet hos vores trænere. Du skal selv bestille tid.

Det sociale aspekt
Golf er i høj grad også en social sport. Man spiller tit sammen med helt nye ansigter, og lærer dermed nye mennesker at kende. Restaurant Bothwell, som ligger øverst i vores store, lyse klubhus, er også en vigtig brik i det sociale liv, for her afsluttes de fleste runder med en øl eller vand og lidt godt at spise!

Du er velkommen til at ringe på tlf. 59 65 11 10, hvis du har nogle spørgsmål!

Seneste nytÅbent Hus den 27. April.
21/04/2014 | Jan Staunsbjerg

Dragsholm Golf Club afholder åbent hus søndag den 27. April kl. 10.00 og 13.30. Inviterer din fam [ ... ]