dragsholmgolfclub

Ny i klubben, men spillet før?

I Dragsholm Golf Club har vi henover året en række turneringer, hvor du som medlem frit kan melde dig. Disse turneringer bliver opslået via Golfbox og dermed også på kalenderen på hjemmesiden – nogle også på opslagstavlen i klubhuset og via omtale i diverse infobreve. Tilmelding foregår via Golfbox, og pt. betales det for turneringen gældende turneringsfee kontant ved fremmødet på turneringsdagen.

Vi har også en række “Klubber i klubben” – hver med deres målgruppe og formål. Og her på hjemmesiden kan du læse om dem alle sammen – og det fremgår under hver enkelt, hvordan du kan blive medlem.

Mandage spiller Dameklubben

Tirsdage Seniorklubben

Torsdage Manneklubben

Søndage/Onsdage Kanonklubben

Du er også velkommen på Tirsdage/Lørdage hos

Vi vil opfordre dig til at være udadvendt. Deltag, hils og spørg – så kommer det til at gå hurtigere med at lære andre at kende, som du kan spille med.

Vi er også på Facebook, hvor der orienteres om klubben ligesom der findes en medlemsdrevet Facebook gruppe kaldet Dragsholm Golf Spilleforum.

Er du gået i stå, så kontakt sekretariatet, der måske kan give et tip eller to. Dem møder du dagligt i klubben, på info@dragsholmgolfclub.dk eller på tlf. 59 65 11 10.