dragsholmgolfclub

Opgaver mentor

MENTORBEMANDINGEN PÅ LØRDAGE:

Opstart d. 06 – 04 slutter d. 08 – 06. Team 1:  Birthe Øland, Knut Berge.

Opstart d. 27 – 04 slutter d. 29 – 06. Team 2: Mogens Christiansen, Anni Cordua.

Opstart d. 11 – 05 slutter d. 13 – 07. Team 3: Annette Paulsen, Margot Bentkjær.

Opstart d. 01 – 06 slutter d. 03 – 08. Team 4: Jørgen Nielsen.

Opstart d. 22 – 06 slutter d. 24 – 08. Team 5: Jørn Sørensen, Tom Olsen

Opstart d. 03 – 08 slutter d. 05 – 10.

Opstart d. 24 – 08 slutter d. 26 – 10.

Reserver: Connie Rickens, Erling Paulsen, Frank Hansen, Kirsten Christensen, Preben Skovgård

Det vil være ønskeligt at Mentorer møder op på opstarts dato

MENTOR/HJÆLPER OPGAVER/ ORIENTERING.

1. Begynderne/prøvemedlemmerne e begynder i de 2 måneder prøvemedlemskabet kører.
  2. Herefter er de en del af tirsdagsklubben med HCP> 37. De kan stadig, efter ønske, spille på Par 3 banen og på 9 huls banen.
  3. De nye prøvemedlemmer spiller om lørdagen på Par 3 banen.
  4. Mentorerne samler inden spillestart begynderspillerne på lørdage kl. 12:30 for at spille Par 3 banen (varighed ca. 1½ time)
  5. Såfremt at Pro træner vurderer at mentor skal møde tidligere end 30 oplyses dette af Pro træner til Mogens torsdag på sms som videresender til mentor gruppen senest fredag.
  6. Under spil på banerne vejledermentorer og tirsdagshjælperne om regler, etikette og scorekort.
  7. Selve træning i slag og regler påhviler Pro træner.
  8. På lørdage spilles der om ”kaninbolde”. Hver gang en greenfee på 20,- kr.
  9. Mentorerne aftaler indbyrdes, hvem der stiller op, hvis der ikke er behov for alle mentorerne.
  10. Ved sygdom eller andre afbud aftaler mentorerne selv med ”mentor – reservegruppen”, hvem som så kommer som afløser.
  11. Efter spil samles vi altid i klublokalet på 1. sal. Det er mentorens ansvar at få samlet alle og sørge for, at vi alle sidder sammen efter spil. Det er vigtigt at de sociale bånd knyttes i gruppen af spillere og mentorer.
  12. Når begyndere mener i samråd med mentor at der kan prøves kræfter med 9– Hulsbanen er der tisdagsklubben hvor aftaler med mentor, som går/ spiller med de første gange.
  13. Når begyndere er trygge ved 9 – Hulsbanen kan man komme i tirsdagsklubben kl. 17.00, men samtidig spille Par – 3 Banen i prøveperioden om lørdagene.
  14. Scorekort gennemgås, og kort fra dem som evt. skal skrives ned, afleveres under Pro-shoppens glasdør – til
  15. Spørgsmål til dagens spil /besvares drøftes, og dagens vindere af kaninbolde findes.
  16. Fællesspisning er altid en mulighed. Til alle klubber i klubben har Henrik et tilbud på mad til 95.- kr. Det vil være madlister, hvorpå man kan bestille inden vi slår ud.

MENTOR – TJEKLISTE:

Til hvert opstartshold er der udarbejdet et liste, hvorpå navne, tlf. nr. og mailadresser på alle nye prøvemedlemmer vil fremgå. Endvidere vil tilsvarende på holdets mentorer være beskrevet på listen.

Alle de nye medlemmer og mentorer får udleveret listen.

Denne liste, en for hver opstartshold, vil befinde sig i ”Begynderskuffen” i vindueskarmen ved skrivebordet i klublokalet i stueplan.

Listen i begynderskuffen skal bruges hver lørdag til afkrydsning.