dragsholmgolfclub

Prøvemedlemskab

Overvejer du at spille golf, men er du lidt usikker på, om det er noget for dig? … så skulle du benytte dig af vores fantastiske tilbud om prøvemedlemskab.

Hos DGC er der 2 måder du kan tegne et prøvemedlemskab på et hold eller individuelle.

GRUPPE:
Et gruppe Prøvemedlemskab er betinget, og man skal kunne starte op på en af nedenstående lørdage. Al undervisning foregår i en gruppe.

• Lørdag d. 07-04 kl. 10:00 til kl. 16:00
• Lørdag d. 05-05 kl. 13:00 til kl. 16:00
• Lørdag d. 26-05 Kl. 10:00 til kl. 16:00
• Lørdag d. 23-06 kl. 10:00 til kl. 16:00
• Lørdag d. 04-08 kl. 10:00 til kl. 16:00
Prisen for gruppe prøvemedlemskab kr.200,-

INDIVIDUELLE:
Et individuelle Prøvemedlemskab kan man begynde på når det passer dig, det aftaler man direkte med Proén, Steve Smith al undervisning er på individuelle basis dog regler undervisning foregår på gruppe.
Prisen for individuelle prøvemedlemskab kr.995,-

Prøvemedlemskabet gælder i op til 2 måneder og indeholder flg.:
• Startpakke indeholdende 3 stk. golfbolde, tees, markeringsmærke, pitchfork
samt bøgerne ” Golf i bobler og tegninger” og ”Golfreglerne”.
• Undervisning, med PGA Pro Steve Smith
• Et Regel- og etikettekursus
• Frie bolde på træningsbanen
• Frit spil på Par 3 banen og 9-huls banen
• Deltagelse i Kanin (=begynder) tirsdag og lørdagsturnering (ca. 1. April – 31. August)

Efter prøvemedlemskabets udløb har du mulighed for at fortsætte som medlem af DGC.
(Der er ingen krav til 9 huls og Par 3 banen, Krag til 18 huls banen er at man har bestået DGU regel prøve og har et hcp. 54).

Har ovenstående vakt din interesse, så få mere at vide i klubbens sekretariat på: tlf.
6166 2359 eller info@dragsholmgolfclub.dk
Du er også meget velkommen til at komme forbi i sekretariatets åbningstid, som kan
ses på klubbens hjemmeside.

NB! Prøvemedlemskab kan tegnes af personer der IKKE tidligere har været prøvemedlem eller medlem af DGU.