dragsholmgolfclub

Sommer Sjov

Golf i sommerferien for børn

17. juli, 24. juli, 31. juli og 7. august.

Sommeren står i golfens tegn, når Dragsholm Golfklub afholder Sjov Sommergolf. Sjov Sommergolf er et tilbud til børn og unge i alderen 7-15 år, som kunne tænke sig en aktiv ferie og prøve golf sammen med en masse andre ferieglade børn og unge. Vi vil være klar med et sjovt program der indeholder leg, træning og spil på banen.

Det foregår i tidsrummet 10.00-12.00 med afsluttende frokost kl. 12 og vi er 2-3 voksne hjælpere, som er vant til unge mennesker.

Børnene kan møde i tidsrummet kl. 9.30-9.45, og skal være klar når dagens program starter kl. 10.00.Dagens program slutter kl. 12.00, og vi har sørget for frokost og drikke i klubbens restaurant, inden vi afslutter dagen.

Alle børn og unge der deltager i Sjov Sommergolf får en goodiebag. Vi har udstyr I kan låne, så bare husk, udetøj efter vejret, sko der sidder fast og godt humør – det bliver hyggeligt, og der vil være en del leg og andet sjov.

Vi vil snuse til nogle lidt anderledes måder at spille golf på, som for eksempel kan være: Snag-golf, mini.golf, fodbold-golf og rundboldgolf. Det hele foregår på området omkring vores par-3 bane.

Vi tager billeder i løbet af dagene, som vi gerne vil have mulighed for at offentliggøre på klubbens website og sociale medier – og senere hen også i forbindelse med PR eller lign. Derfor vil vi gerne bede om dit samtykke ved tilmelding af dit barn, eller når I kommer på dagen.

Bare kom, og tag alle dine venner med til nogle spændende dage.

Tilmeld eventuelt til:  info@dragsholmgolfclub.dk

Vi glæder os til at afholde Sjov Sommergolf med dig