dragsholmgolfclub

Spil Med Dag

Dragsholm Golf Club holder Spil Med Dag d. 18. august!

Ligemeget om du er høj eller lav, gammel eller ung, kvinde eller mand eller alene eller ej, så er du inviteret til Spil Med Dag d. 18. august! Golf er for alle og for mange bliver golf til livslang kærlighed.

Program for dagen:

kl.10.00          Check in

kl.10:30          Vi træner de lange slag

kl.11.00          Texas Scramble (spil 6 huller)

kl.12.00          Vind et Prøvemedlemskab

kl.12.30          Info omkring Prøvemedlemskabets forløb

kl.12.45          Gratis frokost

kl.13.00          Tak for i dag og på gensyn

Spil Med Dag er gratis for alle besøgende. Det eneste du skal medbringe er godt humør, tøj og sko til vejret. Vi sørger for, at der står både udstyr, trænere og frivillige klar på dagen, så du får en god introduktion til golfsporten og vi sørger samtidig for, at du på intet tidspunkt vil føle dig overset på dagen.

Vi vil sætte pris på, hvis du tilmelder dig på info@dragsholmgolfclub.dk, så vi ved hvor mange, der kommer.

Vi glæder os til at tage imod dig på Golfsvinget 1, 4540 Fårevejle til Spil Med Dag!Spil