dragsholmgolfclub

Startpakke

Startpakken er den perfekte gave til én du holder af. Med en startpakke i hånden, bliver du introduceret til golf på bedste vis med professionel undervisning, lån af udstyr og socialt samvær med andre nye golfspillere. Vi vil gøre vores allerbedste for at give dig den bedste start på livet som golfspiller!

Startpakken bliver leveret i en eksklusiv æske indeholdende et gavekort til Dragsholm Golf Club.

Herunder kan du se det specifikke indhold af startpakken. Hvis du har spørgsmål, særlige ønsker eller præferencer, står vi klar til at hjælpe dig.

/var/folders/yy/bv_c_2z149g8_cty21l5wcd80000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/startpakke_udstyr.png Udstyr:

Der kan lånes udstyr i hele begynderperioden.

Træning:

Klubbens PGA professionelle træner og frivillige står klar til at hjælpe dig godt i gang med golfsporten. Tilbuddet inkluderer 6 timers træning, som aftales med klubbens pro.

Faciliteter

Du kan frit benytte vores dejlige træningsområder, putting greens og driving range, samt fri adgang på vores par-3 bane og 9-huls bane.

Varighed & Opstartsdatoer

Begynderperioden varer 2 måneder fra indløsning af gavekortet.

• Lørdag   6/4 kl.10.00-kl.15.00
  • Lørdag 27/4 kl.10.00-kl.15.00
  • Lørdag 11/5 kl.10.00-kl.15.00
  • Lørdag   1/6 kl.10.00-kl.15.00