dragsholmgolfclub

Værd at vide

Information til gæster inden og under spillet

Greenfee for alle 3 baner:

• Den aktuelle greenfee fremgår af golfbox ved tidsbestillingen.
  • Alle greenfee priser er for spil HELE DAGEN. Altså flere runder.
  • Se også DGC ́s hjemmeside, www.dragsholmgolfclub.dk under gæster her greenfee, vedr.prisaftaler med venskabsklubber m.m.Bestilling af tider:

• Foretages i golfbox eller ring til sekretariat/shoppen.

Sekr./shoppen tlf. og åbningstider venligst klik her

• Tlf. 59 65 11 10 og E-mail = info@dragsholmgolfclub.dk CVR 27168663.
  • Mandag + tirsdag + torsdag + fredag fra kl. 09:00 til kl. 13:00.
  • Lørdag + søndag fra kl. 09:00 til kl. 14:00.
  • Onsdag lukket.Bekræftelse af tid og betaling:
  • Touchskærme i klublokalet i stuen eller ved henvendelse i sekr./shoppen.
  • Bekræftelse af tider og betaling, skal ske senest 15 min før starttidspunkt.Scorekort:
  • Udskrives på printer i forbindelse med bekræftelse af tid.
  • Spillerhandicap fremgår af scorekortetBaneguide:
  • Se DGC ́s hjemmeside, www.dragsholmgolfclub.dk, under golfbanen.
  • Hæfter med baneguide udleveres gratis.Driving range:

• • •

Buggy:

• • • •

Brugen af markeret bolde på driving range er gratis.
Boldene må ikke benyttes på andre områder af DGC ́s anlæg. Der må ikke slås ud fra driving range udenfor måtterne.

Leje af buggy kræver fremvisning af kørekort. Se også regelsæt for kørsel i buggy. Lejepris pr. 18 huller er kr. 250,-
Buggyer kan lejes i sekr./shoppen eller aftales telefonisk på 59 65 11 10 eller info@dragsholmgolfclub.dk.
Nøgler returneres efter aftale i sekr./shoppen eller i postbrevsprækken i mellemgangen.

Trolley:

• Kan lejes i sekr./shoppen. Pris kr. 30,-

1⁄2 golfsæt senior:
• Kan lejes i Sekr./shoppen. Pris kr. 50,-

DRAGSHOLM GOLF CLUB – – GOLFSVINGET 1 – – 4540 FÅREVEJLE

Restaurant Bothwell:

• Tlf. 29 65 88 24 og se hjemmesiden www.dragsholmgolfclub.dk. Ring og lav en aftale.
  • Åbent daglig fra april til og med oktober fra kl. 11:00 til kl. 20:00. Dog er åbningstiden fraog med uge 26 til og med uge 33 fra kl. 11:00 til kl. 21:00.Hul 1 på 18 huls banen:
  • Gå op ad bakken og forbi klubhuset med stengærder på begge sider. Ca. 50 m.
  • Vær opmærksom på, om der står spillere til højre ved hul 1 på intermediate banen.Hul 1 på Intermediatebanen:
  • Gå forbi klubhuset og til venstre rundt om træningsbunker, sand, ned langs hækken.
  • Vær opmærksom på om der er spillere som teer ud på 18 huls banens hul 1.Spillestart på hul 1.:

• Spillerne skal være klar 10 min før starttidspunkt ved hul 1.

Afstandsmarkeringer:

• Stolper i kant af semirough. Hvid 200 m + gul 150 m + rød 100 m til midt green.Vandpost:
  • Ca. 50 m til højre før green på hul 12.
  • Efter hul 9 i klubhuset udenfor i stueplan og på 1. sal ind i mellemgang.Toilet:
  • Efter hul 9 og inden hul 10 spilles, kan toiletter på 1. sal i klubhus benyttes.
  • Spillere som har benyttes toiletfaciliteterne efter hul 9, har ved tilbagekomst fortrinsret tilat slå ud på hul 10.Bunkers:

• Efter brug af river i bunkers, skal hele riven genplaceres nede i bunker.

Pitchfork:

• Alle golfspillere, som spiller på banen, skal være i besiddelse af en pitchfork til reparation af nedslagsmærker på greens. Kontrol heraf kan forekomme i forbindelse med banekontrol.

Baneservice/kontrol:

• Vil forekomme i sæsonen på 18 huls banen og på Intermediatebanen.

Omklædning – og badefaciliteter:

• Findes i klubhuset i stueplan forenden til højre og venstre.
  • Håndklæder er gratis for gæster/greenfee spillere.Hjerterstarter:

• Findes inde i klublokalet til venstre ved automat. Bliver senere installeret udenfor.

Lokale regler:

• Se ophæng ved mellemgang.
  • Er bl.a. beskrevet i den gratis baneguide samt bag på det printede scorekort.