dragsholmgolfclub

Vilkår

2018

Vilkår for deltagelse i eliten. Handicap grænse: 18 for herre- og 21 for damehold.

Træning foregår ifølge Steves (træner) program på skiftevis tirsdage og onsdage kl. 17:30 – kl. 19:00.

Det forventes at man deltager i fællestræningen i et rimeligt omfang. Der vil være arrangeret 4 træningslørdage i løbet af sæson.

Danmarksturneringen foregår påfølgende spilledatoer: 05-06 Maj, 16-17 Juni, 18-19 August – oprykningsspil for kvalifikationsrækkerne 15-16 September.

Hvis noget forhindre en i at spille på disse datoer, skal det meldes ud med et rimeligt varsel.

For dem som har mulighed for det, vil der være arrangeret en træning lejr i foråret.

Udtagelsen til holdene foregår påfølgende måde:

Udtagelse til match d. 05-06 maj: Spiller repræsentant i samarbejde med Steve.

Udtagelse til match d. 16-17 juni: De 2 bedste brutto scores efter forrige match tom. 03/6.

Udtagelse til match d. 18-19 august: De 3 bedste brutto scores efter forrige match tom. 05/8. (Scores hentes fra Golfbox. Tællende scores er klub turneringer, torsdags runder i Manneklubben og private runder med et andet elite medlem som markør).

De 5 bedste spillere, ud fra de indleverede scores, er med på holdet. De 2 sidste pladser bliver udvalgt på Wild Cards, af en spiller repræsentant i samarbejde med Steve.

Udmeldelse af eliten i løbet af sæson 2018, medfører at indmeldelse først kan ske til sæsonen efter.