dragsholmgolfclub

Vilkår

2019

Vilkår for deltagelse på turneringsholdet. Handicap grænse: 18 for herre- og 21 for damehold.

Træning foregår ifølge Steves (træner) program på tirsdage kl. 17:30 – kl. 19:00.

Det forventes at man deltager i fællestræningen i et rimeligt omfang. Der vil være arrangeret 4 træningslørdage i løbet af sæson.

Danmarksturneringen foregår på følgende spilledatoer: 04-05 maj, 15-16 juni, 17-18 august – oprykningsspil for kvalifikationsrækkerne 14-15 september.

Hvis noget forhindre en i at spille på disse datoer, skal det meldes ud med et rimeligt varsel.

For dem som har mulighed for det, vil der være arrangeret en træning lejr i foråret.

Udtagelsen til holdene foregår på følgende måde:

Udtagelse til match d. 04-05 maj: Formanden i samarbejde med Steve.

Udtagelse til match d. 15-16 juni: De 2 bedste brutto scores efter forrige match tom. 02/6.

Udtagelse til match d. 17-18 august: De 3 bedste brutto scores efter forrige match tom. 04/8. (Scores hentes fra Golfbox. Tællende scores er klub turneringer, torsdags runder i Manneklubben og private runder med et andet turneringsholds medlem som markør).

De 5 bedste spillere, ud fra de indleverede scores, er med på holdet. De 2 sidste pladser bliver udvalgt på Wild Cards, af formanden i samarbejde med Steve.

Udmeldelse af turneringsholdet i løbet af sæson 2019, medfører at indmeldelse først kan ske til sæsonen efter.