KLUBNYT – Nyt fra Greenkeeper 18.04.20

Kære Medlemmer,

Banen

Vi får mange tilbagemeldinger om at vores bane ser flot ud – tak for det, vi arbejder på fuld tryk.

I den kommende uge topdresser vi greens og vi klipper som sædvanlig. Greens har fået gødning i tirsdags.

Som det burde være alle bekendt iht. anbefalingerne fra DGU, har vi tildækket alle kritiske berøringspunkter såsom skraldespande, vandhaner og klokker (dog mangler vi at komme rundt på 9 huls banen).
Desværre er der nogen som tilsyneladende ikke har forstået hvorfor skraldespandene er tildækket. Vedkommende har derfor revet hul plasticovertrækket for at kunne aflevere sit skrald i spanden. DET GÅR IKKE, tag venligst dit skrald med hjem.

Hullerne er tilpasset med foring i hullet så bolden kan fjernes uden berøring af flag, hulkop eller hulkant​.​ Dermed kan der spilles tællende runder og handicap kan reguleres.

Vær opmærksom på svanerne på banen, bl.a Par 3 banens hul 5, og vis venligst hensyn når i spiller.

Sæsonen er lige kommet i gang, men der allerede problemer med nedslagsmærker på greens. Hvis I har gået og tænk på hvorfor der på nogle greens ligger klatter af sand er svaret meget enkelt. Det er stort set nedslagsmærker som aldrig er blevet rettet op. Dette resulterer i et lille hul som gør greenen ujævn og med stor sandsynlighed også angribes af sygdom.
Din hjælp er ønsket. Uanset om du har lavet et nedslagsmærk eller ej, bør du reparere mindst et eller flere på runden. På denne måde sparer vi tid. Det tager minimum en 1/2 dag for en mand at reparere nedslagsmærker – tid der sagtens kunne bruges på andre vigtige opgaver.

Desværre er der flere steder på banen observeret hundelort. På hele Dragsholm GCs anlæg SKAL hunde ALTID være isnor og hundelorte SKAL samles op – tak

Frivillig

Vi er på udkig efter nogen frivillige til at hjælpe med at kigge vores bunkers igennem for ukrudt på 9 og 18 huls banen, hvis du har tid og lyst kan du kontakte Steve på info@dragsholmgolfclub.dk

Fritspilsaftaler

Trelleborg GK har ligesom os fulgt de seneste anbefalinger fra DGU. Dette betyder at fritspilsaftalen med Trelleborg nu kan anvendes.
Kalundborg GK har i samråd med Kalundborg Kommune ind til videre valgt fortsat kun at give adgang for spil for klubbens egne medlemmer. Derfor må vi væbne os med tålmodig­hed og afvente at Kalundborg GK giver grønt lys for at genåbne fritspilsaftalen