Dragsholm Golf Club

Praktiske oplysninger

Alle damer der er fyldt 20 år, har et handicap og fuldtidsmedlemsskab eller long distance, der giver ret til at spille på 18. huls banen, er velkommen

Det koster kun 300,- kr. for hele sæsonen. Pengene kan overføres til reg.nr. 0537 konto.nr. 0000177199 eller Mobile Pay 30305106 – husk at oplyse navn og medlems.nr.

Vi spiller:

Alle mandage med start jf. turneringsprogram, mødetid 15 minutter før start. Tilmelding i golfbox senest kl. 15 på almindelige spilledage.

Se program med specielle arrangementer, tilmelding i golfbox.

Order of Merit tælles med på alle almindelige spilledage i dameklubben, dog min. 10 tællende spillerunder, uden hensyntagen til A og B række. Kun de 10 bedste runder er tællende.

Er du ikke medlem endnu – kan du spille med for 20,- 1 gang.

For medlemmer – husk ved min 6 spiller koster det 10,- pr. gang vi spiller – til ekstra præmie.