Seneste Nyt 14.4-20

Coronavirus og seneste anbefalinger fra DGU gældende til 10/05

I takt med, at dele af det danske samfund genåbner efter påske, kan der også åbnes flere muligheder for golfspil. Det vurderer Dansk Golf Union, som har udarbejdet et sæt anbefalinger til, hvordan spil på landets golfbaner bør foregå i perioden frem til den 10. maj.

Forsigtighed bør stadig være det bærende princip i golfklubberne. Men Dansk Golf Union anbefaler nu en model, der giver golfspillere lidt flere muligheder for at komme ud på banerne.

Anbefalingerne giver blandt andet mulighed for privat spil i firebolde, begrænset brug af træningsområder og adgang til at spille greenfee.

Men de rummer stadig en lang række begrænsninger. Man må ikke opholde sig i klubben, når man ikke skal spille eller træne, klubhuse bør stadig være lukket, og man bør kun køre til og fra banen med nogen, man er i husstand med. Samtidig skal der fortsat ikke være foreningsaktiviteter som turneringer eller klub-i-klub.

De nye anbefalinger er indtil videre gyldige indtil den 10. maj. Dansk Golf Union vil fortsat følge coronavi­rus­sens udvikling nøje, og en eventuel øgning af smittespredningen kan medføre, at Dansk Golf Union igen ændrer sine anbefalinger i retning af flere restriktioner.

LÆS ANBEFALINGERNE I DERES HELHED (DGU 1 og DGU 2)

I DGC betyder de nye anbefalinger fra DGU følgende tilføjelser gældende fra onsdag d. 15/04:

• Det bliver tilladt at spille i 4-bolde (spil på banen foregår stadig blandt spillere fra samme husstand eller med faste spillemakkere)
  • Medlemmer og greenfee gæster kan spille
  • Greenfee betales online
  • Buggyforbuddet hæves – max 1 spiller pr. buggy
  • Drivingrange åbnes med et begrænset antal måtter. Der må max være 10 spillere ad gangen på drivingrange. Der vil være håndsprit ved boldkassen
  • Den store puttinggreen åbnes. Der må max være 5 spillere ad gangen
  • Der åbnes for toiletterne på 1. sal med adgang via døren i gavlen
  • Skraldespande tildækkes – så husk at tage dit affald med hjem
  • Shoppen har åben i begrænset omfang (eller efter aftale)
  • Undervisning for privat lektioner (bookes via Golfbox)
  • Restaurant har åben for ”Take Away” og bane sandwich, og kan bestilles på 29 65 88 24 (Støtte op på vores ny restauratør)

Husk i øvrigt at du på hjemmesidens forside kan finde scorekort til udprint derhjemme, ligesom konverteringstabellerne også findes på hjemmesiden under Banerne. Scorekort kan også findes i Golfbox app.

Vi arbejder videre med at få tilrettet hullerne således at det, iht. de af R&A og DGU udfærdigede undtagelser og tilpasninger, vil være muligt at runderne kan være handicaptællende. Mere om dette når det er på plads.