Seneste Nyt 06.04-20

Kære Medlemmer,

DGU fastholder anbefalingerne om privat spil i to-bolde – ny udmelding om mulige lempelser efter påske.

I forlængelse af statsministerens og myndighedernes pressemøde den 6. april fastholder DGU sine anbefalinger fra den 31. marts om lukkede faciliteter og privat spil i 2-bolde.

– Regeringen og myndighederne beder os holde fast og fortsætte den forsigtige adfærd henover påsken. Vi bakker op om den beslutning og mener, vi fortsat bør agere ud fra et forsigtighedsprincip i golfbranchen, siger Lars Broch Christensen, formand for Dansk Golf Union.

Dansk Golf Union følger udviklingen i coronakrisen tæt og melder ud igen senest den 14. april om eventuelle lempelser i anbefalingerne i takt med, at det øvrige samfund langsomt genåbner.

Disse anbefalinger følger Dragsholm Golf Club.

Retningslinier for spil på banen

Banen Update

For at sikre en god flow på banen venligst start ikke før din starttid.

Som forsøg har vi fjernet en masse snore rundt omkring banen, derfor i skal være lidt mere opmærksom specielt at ikke trække vogn mellem bunker og green.

Et lille forslag til hvordan man rive en bunker uden rive, kan man brug foden.
Husk når i går ned i bunkeren at gå ind hvor det er lavest.

Der er kommet et ny overgang på hul 8 og 26.