Dragsholm Golf Club

Dameklub

Velkommen til Dameklubben Dragsholm sæson 2021.

Golfsæsonen 2021 står snart for døren.

Derfor vil vi gerne byde tidligere og nye medlemmer velkommen til sæsonen 2021.

Alle damer der er fyldt 20 år, har et handicap og fuldtidsmedlemsskab eller long distance, der giver ret til at spille på 18 huls banen, er velkommen.

Det koster kun 300,- kr. for hele sæsonen. Pengene betales ved sæsonstart ved at overføre til reg.nr. 0537 konto.nr. 0000177199 eller Mobile Pay 30305106 – husk at oplyse navn og medlems.nr.

Vi håber, at den kommende sæson vil byde på mange hyggelige golfoplevelser og masser af god golf, og at det fine sociale sammenhold, vi har i vores klub må blomstre med mange flere nye medlemmer.

Vi spiller:

Alle mandage med start jf. turneringsprogram, mødetid 15 minutter før start. Tilmelding i Golfbox senest kl. 15 på almindelige spilledage.

Se program med specielle arrangementer, og se tilmeldingsfrist i Golfbox.

Order of Merit tælles med på alle almindelige spilledage i dameklubben, dog min. 10 tællende spillerunder, uden hensyntagen til A og B række.

Er du ikke medlem endnu – kan du spille med for 20,- 1 gang.

For medlemmer – husk ved min 6 spiller koster det 10,- pr. gang vi spiller – til ekstra præmie.

For dameklubbens medlemmer har vi en årlig udflugt.

I 2020 gik turen til Jylland hvor vi spillede på henholdsvis Fredericia Golf Club, Birkemose Golf Club og Golfklubben Lillebælt. Det er endnu ikke planlagt, hvor turen går hen i 2021.