Ældresagen

Et samarbejde mellem:

Dansk Golf Union, Dragsholm Golfklub og Ældre Sagens afdelinger i Tornved-Svinninge og Dragsholm.

I 2016 lavet Dragsholm Golf Club et samarbejde med Ældre Sagen om at få medlemmer af foreningen ud at motionere, og her var golf en oplagt mulighed.

Da betingelserne for det vi i dag kalder ældresagsgolf, blev der annonceret i diverse lokale aviser og medlemsblade for Ældre Sagen. Vi startede op med 8 prøvemedlemmer, som fik fremragende instruktion af golfklubbens prof, nemlig Steve.

Efter hård træning, og efterfølgende spil på den fortræffelige par 3 bane mødtes vi til socialt samvær i restauranten, og lidt pralerier om hvor gode vi var. Det rygtedes hurtigt i vores omgangskreds, og folk meldte sig klar til at blive udfordret til den svære kunst det er at spille golf. Så nu er der ikke mindre end 50 ældresagsgolfere, der spiller hver tirsdag mellem 9-12. Og vi mødes stadig bagefter i restauranten til et glas øl eller en kop kaffe.

Så opfordringen herfra skal lyde: Ring eller skriv til den kontaktperson, der er nævnt i Ældre Sagens blade, hvis man brænder for at prøve spillet. Man kan også bare ringe til dette telefonnumre: 20 12 41 42 eller 20 28 41 71 for yderligere oplysninger.

"Hvad siger vores medlemmer ?"

Herunder kan du hører hvad vores medlemmer mener om vores omgivelser.

"God motion og fælleskab"

"Fantastisk bane og hygge"

Ring:61 66 23 59 ​Sekretariats Åbningstider:

Mandag:          Efter aftale
Tirsdag:            Efter aftale
Onsdag:           Efter aftale
Torsdag :         Efter aftale
Fredag:            Efter aftale
Lørdag:            Efter aftale
Søndag:           Efter aftale

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@dragsholmgolfclub.dk

Dragsholm Golf Club

CVR: 27168663

Golfsvinget 1, 4540 Fårevejle

Klik her for rutevejledning

Dragsholm Golf Club

Vi har et af Sjællands største golfanlæg anlagt smukt for foden af Vejrhøj-buen i det smukke Odsherred. Vi garanterer udfordringer for golfspillere på alle niveauer.